Vladko se v roce 2005 stal jednou z nejpopulárnějších tuzemských osobností. Ve vile VyVolených strávil celkem 113 dní a ve finále porazil Katku Langerovou a Jindru Hovorku a získal ceny v hodnotě několika milionů korun.

Fotogalerie
4 fotografie

„Chtěl bych pracovat jako moderátor,“ odtajnil tehdy své plány Vladko. Jenže nakonec mu žádný z plánů nevyšel a hrdina VyVolených se úplně stáhnul z veřejného života. Blesk.cz ho díky sociální síti Facebook vypátral až v dalekém Španělsku. „Žiju tady ve Valencii,“ přiznává Vladko.

Zajímá se o ženy

Žádost o rozhovor ale odmítl. „Nezlobte se, ale nemám zájem,“ odmítl interview. I tak ale o sobě Vladko prozrazuje na Facebooku zajímavé informace. Například to, že je nezadaný a že se zajímá o muže i ženy. Ve vile přitom Vladko tvrdil, že je stoprocentní gay.

Mezi přáteli má Vladko na Facebooku i svého bývalého přítele Roberta Votrubu. Fanoušky asi nejvíce potěší fotky, které vítěz Vyvolených zveřejnil. Z nich je zřejmé, že si Dobrovodský nechal znovu narůst své dlouhé černé vlasy, které nosí svázané v culíku.