Tereza Pergnerová (38) VyVolené moderovala již třikrát a tak by tento nesnadný úkol pravděpodobně zvládla levou zadní. V její neprospěch však hraje její drogová minulost. Emocionální stabilita je při vypjatých situacích v uzavřené vile opravdu potřeba a tam by u Terezy TV Prima dost riskovala.

Sama Tereza pak serveru Super.cz možnost nepotvrdila ani nevyvrátila. „Je velmi předčasné se k tomu vyjadřovat,“ oznámila stručně.

Libor Bouček (32) se v předchozích řadách velmi osvědčil jako moderátor noční show VyVolených a ve chvíli, kdy Tereza Pergnerová onemocněla, roli průvodce převzal. TV Prima byla s moderátorem velmi spokojená a tak se logicky nabízí otázka, zda byl Bouček osloven znovu.

„Je to logická úvaha. Pro Primu pracuji, ale aktuálně mě ještě neoslovili,“ řekl serveru Super.cz Libor Bouček 

Reality show VyVolené znamenala pro TV Prima rekordní divácký úspěch. První řada byla nejvíce sledovaným pořadem TV Prima a drtivě tehdy porazila konkurenční show TV Nova Big Brother. VyVolení diváci poprvé mohli sledovat v roce 2005. V roce 2012 pak přišla reality show Hotel Paradise, která byl vysílána z Dominikánské republiky.

Castingová výzva pro účinkující VyVolených startuje již dnes.

Fotogalerie
2 fotografie