Před pódiem se mačkají stovky zpocených fanoušků a na pódiu v extázi poskakuje Marta Jandová se svou skupinou Die Happy. Music club Lucerna v neděli večer zažil jeden z nejvydařenějších koncertů letošního roku.

Fotogalerie
7 fotografií

Ten si nenechal ujít otec Marty, legendární rocker Petr Janda. Ve VIP prostoru stál hned vedle milence své dcery, hudebního producenta Viktora Mráze. „Ten koncert se mi strašně líbil. Marta to umí fakt rozjet,“ pochvaloval si Janda výkon své dcery. Spokojený byl i stále tleskající Viktor Mráz.

To Marta Jandová na vystoupení našla i chybku. „Vybrala jsem si úplně debilní tričko, takže jsem furt musela hlídat svůj výstřih,“ přiznala Jandová. Během svého zpěvu se totiž zpěvačka neustále naklání směrem k fanouškům, a kvůli volnému tričku tak hrozilo, že jí vykoukne část těla, kterou odhalit rozhodně neměla v úmyslu.

Koncert Die Happy přilákal do Lucerny i další hvězdy – většina jich byla z úspěšného muzikálu Děti ráje, který Viktor Mráz produkuje. Nechyběl tak například Sagvan Tofi, Bořek Slezáček nebo Míša Nosková. „Ten koncert mě tak rozehřál, že jsem se musel zchladit třemi výbornými plzničkami,“ pochvaloval si ve všech směrech spokojený Sagvan Tofi.