Castingy do soutěže začnou v půlce června. „Zvažovala jsem to celé dva měsíce, protože mám spoustu aktivit. Ale je to pro mě velká pocta, tak jsem to vzala,“ řekla Blesk.cz Jandová, která je v Německu se svou kapelou Die Happy ohromně populární.

U nás se dcera Petra Jandy dostala do širšího povědomí díky účinkování v porotě Česko Slovenské SuperStar, v níž seděla spolu s Darou Rolins, Paľem Haberou a Ondřejem Hejmou. Až potom dostala Jandová nabídku účinkovat v muzikálu. Nyní hraje v muzikálu Baron Prášil a současně už zkouší také roli v připravovaném muzikálu Ať žije rock’n’roll.

„Bála jsem se, aby mi to schválila německá veřejnoprávní televize ZDF, pro kterou točím svůj pořad,“ řekla Blesk.cz Jandová s tím, že se nebojí, že by to mělo být nějak časově náročné. „Budu prostě pendlovat mezi Českem a Německem, tak jako jsem při Česko Slovenské SuperStar pendlovala mezi Prahou a Bratislavou,“ dodala zpěvačka. Natáčení castingů v německých městech by vždycky mělo trvat asi čtyři dny.

Marta Jandová má v poslední době opravdu napilno. „Já to všechno zvládnu. Jediné, čeho jsem se opravdu bála je, že se na mě budou kluci z kapely budou zlobit,“ přiznala obavu Jandová, která se kvůli velkému pracovnímu vytížení musela omluvit z účasti v porotě soutěže Blesk.cz nejPes 2010.

Fotogalerie
4 fotografie