Vypadnutá Marie si však poslední zbytky slávy neutrhla pro sebe. Odzpívala poslední písničku z muzikálu ‚All That Jazz‘ a roli Mariany dala sbohem. Po zbytek večera se raději bavila s bývalými kolegy, Honzou Křížem a Peterem Veslárem.

Ostatní mladé Mariany ale předváděly, co všechno umí. Na parketu si urvala místo hlavně Míša Doubravová a užíval si ho i možná budoucí Robin Laco Hudec. Velmi nadaný tanečník si jako tanečnici vybral pohlednou blondýnku, se kterou postupem večera předváděl odvážné kreace, které končily rukou v rozkroku, či vášnivými polibky.

Fotogalerie
15 fotografií


Z celé party soutěžících se stávají dobří kamarádi. Už se poznali, ví, jak se k sobě mají chovat. S přibývajícím alkoholem se víc a víc odvázali. I když na párty mnozí vzali své rodiče, bratry a setry, stěží se jim věnovali. Na soutěžících je vidět, že čas nejraději tráví spolu, nevnímají se jako konkurenci, ale přátele.

Trochu stranou byla akorát Martina Bártová, se svou sestrou – také muzikantkou – seděla stranou od ostatních a se soutěžícími moc slov neprohodila. Když už se rozhodla jít bavit se na parket, šla v hloučku starých kamarádů.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz