Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Čtenáři vzkazují Talmanové: Dobře ti tak!

Fotografie
Líbáš jako Bůh, ale nejsi ani volebním lídrem... Tak nějak by se dala nazvat tato fotografie...  (Autor: internal)
Autor: jos - 
31. března 2010
05:00

Lucie Talmanová (42) kdysi odloudila Mirka Topolánka (53) jeho ženě Pavle (54). Teď se ale ocitá na opačné straně barikády. Její Mirek se totiž zapletl s krásnou Adélou Kadlecovou. Co si o tom všem myslí čtenáři Blesk.cz?

Když fotografové Blesk.cz načapali Mirka Topolánka při polibku s exšéfkou jeho poradců Adélou Kadlecovou, vyvolalo to u čtenářů Blesk.cz jasnou a tvrdou reakci. I když se říká, že lidé v ČR mají "krátkou paměť", není to vždy pravda. Čtenáři Blesk.cz totiž rozhodně nezapomněli, jak Talmanová odloudila nevěrného Mirka jeho ženě Pavle, a Talmanové nyní vzkazují: Dobře ti tak! Nutno dodat, že na Talmanové si "smlsly" zejména ženy!

 


 

Líbáš jako Bůh, ale nejsi ani volebním lídrem. Tak nějak by se dala nazvat tato fotografie..

Líbáš jako Bůh, ale nejsi ani volebním lídrem... Tak nějak by se dala nazvat tato fotografie... Líbáš jako Bůh, ale nejsi ani volebním lídrem... Tak nějak by se dala nazvat tato fotografie... | Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský, Ladislav Křivan

Co tedy vzkazují čtenáři Blesk.cz Talmanové?

Čtenářka Patrona vystihla problém pomocí minima slov: "Tak už i Talmanová má parohy, ale co, nic jinýho si nezaslouží."

Čtenář s nickem Mrum má pro Topolánka pochopení: "Je toho času rozvedený. Žije s konkubínou Talmanovou, proč by nemohl mít další spolunocležnici? Není vázán, nemá manželku."

Dartwader pak na adresu Kadlecové napsal: "Musím jinak uznat, že na rozdíl od Talmanové je mladší, hezčí, bezdětná a pružná."

Tajemný nick Smsmobil naráží na to, jak Talmanová odloudila Mirka od Topolánkové a píše: "Tohle se moooc povedlo. NIC jiného jsem totiž paní Talmanová celou dobu nepřál víc, než právě tohle. Blbej pocit, co?"

Čtenář s nickem Siroky11 rozebírá polibek Kadlecové a píše: "Z té fotografie je zřejmé, že to není jenom polibek na rozloučenou. Pěkně si ho přitáhla, přesně jako kdysi Talmanka."

Čtenář Matematik má o nevěře jasno: "Zahnul jednou, zahne znova! Tak to bylo, je a bude za každého režimu."

Čtenářka Raspina přišla s teorií, že Talmanovou Mirkův úlet zas tak moc neštve, že jde spíš o peníze: "Všichni se mýlíte, když si myslíte, že ji štve jeho líbačka. Myslím si, že daleko víc ji štve, že je z něj normální nula. Kdo ji bude protlačovat a zřizovat pro ni dobře placené výbory a místopředsednické posty?"

A čtenář s nickem Gevi celou situaci hodnotí jako spravedlivou odplatu osudu: "Vždyť ona věděla, že Topolánek má tendenci zahýbat. Když byl jako vzorný otec a manžel na billboardech, už se tahal s ní."

Hodnocení Blesk.cz: Paní Talmanová, chtěli jsme najít také názor, ve kterém by Vám nějaký čtenář Blesk.cz v této nelehké situaci vyjádřil podporu a soucítění. Ale nenašli jsme ho. Snad Vás podpoří alespoň Renata Vesecká či jiné kamarádky z Ladies clubu - čtěte zde!

lijo ( 5. dubna 2010 19:14 )

Proč tolik nenávisti a nevraživosti vůči Talmanové? Což lze láska ´nařídit´? Já bych muže, který mě nemiluje doma nechtěla. Ani kvůli dětem. Nechtěla bych žít ve vztahu založeném na soucitu nebo ´zodpovědnosti´. A pokud chce jít muž jinam, pak už asi něco mezi námi nebylo v pořádku. Je to věcí nás dvou, ne třetí osoby.

pytelka ( 2. dubna 2010 16:05 )

konečně si budete moci zkusit, jak se žije normálním lidem v podmínkách, které jste nastavili nám - obyčejným lidem! Budete se muset živit tím, co umíte! Je by vás mělo být víc !!! A umíte vůbec něco jiného, než žvanit v parlamentu?

hymankaplan ( 2. dubna 2010 13:00 )

On je taky pěkně ojetý model, teď už i oholený a kdo ho bude živit?

huhule ( 2. dubna 2010 10:35 )

Vždyť si jsou obě dvě podobné jako vejce vejci. Topol jen vyměnil starý a ojetý model za nový.

vinnetouvi ( 1. dubna 2010 20:36 )

Jo! Dě.vka jedna, vypadá jak Zombie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa