Nakonec ale důvod bolestí přiznal. Poranil si kloub při souloži s manželkou Ivanou (32). „Nerozumně jsem provozoval velmi rozumný sport. Prostě se mi to stalo při sexu,“ řekl Gott. Bolest v kyčli je pro něj tak nesnesitelná, že musí rehabilitovat na pražských Malvazinkách. Karlu Gottovi od silných bolestí kyčle pomáhají jedině injekce s analgetiky. „Snažím se ty injekce ale omezovat. Neutlumují jenom bolest, ale člověka celkově a to je špatně,“ přiznal Blesku Karel.

Má za sebou operace

Přitom zpěvák už před pěti lety podstoupil operaci endoprotézy kyčelního kloubu. „Kyčel přestala bolet pár dnů po zákroku a od té doby jsem měl pokoj. Když jsem si to tam teď ale takhle poranil, začalo to bolet jako čert,“ netají Karel. Lékaři z Rehabilitačního ústavu Malvazinky Gottovo poranění objasňují takto: „V důsledku prudkých pohybů došlo k poranění okolního svalstva a jeho úponů kolem umělého kloubu.“ Podle Gotta chce ale všechno jen čas. „Kdy to ale přestane bolet, ví jenom Bůh.“

Risk kvůli fanouškům

Že Slavík nemůže chodit, Blesk zjistil v Klášterci nad Ohří, kam přijel na vernisáž svých obrazů a následný koncert, který byl dlouho dopředu vyprodaný. Nechtěl zklamat své fanoušky, a proto i přes velké bolesti dorazil. Zvládl to, ale v galerii se hned ztěžka vyšplhal na vysokou stoličku, o kterou poprosil. „Nemůžu dlouho stát. Bolí mě noha, klouby,“ omlouval se. Koncert potom zvládl se silnými analgetiky bez potíží.

Fotogalerie
5 fotografií