Brandon Walsh, nejcharakternější postava Beverly Hills 90210, v osobním životě rozhodně není takovým klaďasem, za kterého ho mnohé fanynky považují. Za sebou má dokonce dva rozvody a ani manželství s Naomi Lowde není zrovna nejidyličtější. Dokázali to při společném nakupování v Los Angeles, na které vzali i svou 2,5letou dcerku Avu. Stihli se během něho ostře pohádat a pohotový paparazzi byl u toho...

Brandon se nezdá...

První manželství s Mary Markakis, se kterou se oženil ještě před rozjezdem herecké kariéry, i druhý svazek s kolegyní z Beverly Hills Ashlee Petersen, skončil rozvodem. Během těchto bouřlivých let však Jason stačil vystřídat i několik dalších partnerek. Mezi ně patřila v letech 1990-91 dokonce i jeho seriálová sestra Brenda Shannen Doherty! Tou nejosudovější ženou Brandonova života se však zatím stala jedna filmová maskérka.

Fotogalerie
5 fotografií

Třetí manželství konečně šťastné?

Devětatřicetiletý Priestley a o šest let mladší maskérka Naomi Lowde se vzali v květnu 2005 na Bahamách. Svatby se zúčastnily i další hvězdy známého seriálu - Tori Spellingová, Jennie Garthová nebo Ian Ziering.

První dítě, dceru Avu, Naomi Priestleymu porodila v červnu roku 2007, v červenci loňského roku pak přivedla na svět chlapce Dashiella Orsona. Hádky jsou teď u nich sice občas na denním pořádku, ale zároveň je Naomi Priestleymu významnou oporou. Dokázala to především v roce 2002, když se herec vážně zranil při automobilových závodech. V rychlosti okolo 290 kilometrů za hodinu tehdy narazil do zdi.

Jason Priestley se během účinkování v Beverly Hills 90210 spřátelil s Dylanem Lukem Perrym, i když se zpočátku zdálo, že to jsou velcí rivalové. Dodnes spolu chodí rybařit nebo skákat bungee jumping. Seriál původně sledoval jejich osudy v kalifornské luxusní čtvrti Beverly Hills, později zachycoval jejich příběhy během vysokoškolských studií i po vstupu do života dospělých.

Velký seriál o osudech hrdinů Beverly Hills 90210

Blesk.cz vám přináší seriál o hrdinech původní série populárního seriálu Beverly Hills 90210, který v 90. letech ovládl celý svět. Co dnes dělá seriálová Brenda (Shannen Doherty), Brandon (Jason Priestley), Dona (Tori Spelling), Dylan (Luke Perry), Kelly (Jennie Garth), Steve (Ian Ziering) a David (Brian Austin Green)? Dozvíte se už brzy!