Jennie Garth, sladká blondýnka Kelly Taylor z Beverly Hills 90210, vypadá i v téměř 40 letech pořád přitažlivě. Dokázala to nedávno poněkud neobvyklým způsobem - to když nafotila sérii lechtivých snímků. Pikantním focením si zřejmě Garth chtěla trochu okořenit stereotypní rodinný život maminy od tří dětí...

Fotogalerie
5 fotografií

Šťastná až napodruhé...

V dubnu roku 1994 se Jennie poprvé provdala za hudebníka Daniela B. Clarka. Ukázalo se ale, že šlo jen o chvilkové citové vzplanutí. K rozchodu došlo už v roce 1995 a rozvedli se o necelý rok později.

Další láska však na sebe nenechala dlouho čekat, Jennie potkala ´Pana osudového´. Při natáčení televizního dramatu An Unfinished Affair si padli do oka s hercem Peterem Facinellim, který zazářil i v hvězdné sáze Twilight. Chodili spolu nakonec pět let a svůj vztah završili v roce 2001 svatbou ve velkém stylu v americké Santa Barbaře. Obřadu se zúčastnili i někteří Jenniini kolegové z Beverly Hills 90210 - Jason Priestley, Ian Ziering, Tiffani Amber-Thiessenová nebo Tori Spelling.

Tři děti nestačí

Jennie Garth pochází z početné rodiny. Má dokonce šest nevlastních sourozenců - dva bratry a čtyři sestry - s nimiž vyrůstala na ranči ve státě Illinois. A tak zřejmě proto zatoužila po velké rodině. Facinellimu porodila už 3 děti a všechno to jsou holky! Luca Bella se narodila v roce 1997, Lola Ray v roce 2002 a nejmladší Fiona Eve v roce 2006. Garth to však pořád nestačí! Jak nedávno prohlásila v rozhovoru pro časopis OK!, uvažuje ještě o dalším dítěti nebo o adopci.

V počtu potomků už tak Jennie překonala seriálovou Kelly, která v páté sérii Beverly Hills 90210 dala přednost Dylanovi před Brandonem a porodila mu chlapce Sammyho.

Velký seriál o osudech hrdinů Beverly Hills 90210

Blesk.cz vám přináší seriál o hrdinech původní série populárního seriálu Beverly Hills 90210, který v 90. letech ovládl celý svět. Co dnes dělá seriálová Brenda (Shannen Doherty), Brandon (Jason Priestley), Dona (Tori Spelling), Dylan (Luke Perry), Kelly (Jennie Garth), Steve (Ian Ziering) nebo David (Brian Austin Green)? Dozvíte se už brzy!