Zpěvačce se to rozhodně vyplatí. Na honorářích si vydělá půl milionu.

Ilona Csáková je spokojená na mateřské dovolené a do práce se rozhodně nežene. Výjimku udělala jen pro jednorázové akce, jako byly ceny ANNO.

Souhlasila také s jediným pravidelných vystupováním. „S Ilonou jsme se domluvili, že bude hrát hlavní ženskou roli v muzikálu Kat Mydlář a v listopadu začne zkoušet,“ řekl Blesku producent Oldřich Lichtenberg. Prozradil také, že zpěvačka v podstatě nesleze z pódia.

„Podle pracovní synopse, kterou máme, je scénář přesně podle života legendárního kata. Ilona jako jeho milenka sice na konci první poloviny zemře, ale v druhé se bude své lásce zjevovat,“ vysvětlil.

S honorářem zhruba 15 tisíc korun za představení si tak zpěvačka vydělá půl milionu. „Přesunu se kvůli tomu z Brna zpátky do Prahy,“ potvrdila Csáková, která se do moravské metropole přestěhovala za partnerem Radkem Vonešem.
Kat Mydlář bude po Baronu Prášilovi další velký projekt Divadla Hybernia.

Producent už má představu i o hercích titulní role. „S Katem Mydlářem, který bude mít premiéru za rok, se do divadla vrátí Petr Kolář. Alternovat by ho měl Daniel Hůlka,“ uvedl Lichtenberg.

Zpěvačka ještě před porodem odešla do Brna za přítelem
Autor: Ondřej Požár