Ilona Csáková strávila většinu času ve společnosti svého přítele a otce jejího syna Daniela Radka Voneše a Ivanky Gottové. „Ivanka je dlouho moje velká kamarádka, takže si máme vždy co říct,“ směje se Csáková.

Humor jí ale přešel ve chvíli, kdy se ukázalo, že na jejího partnera nezbylo volné sedadlo v sále. „Doneste někdo židli, postavíme jí tady do uličky,“ vyřešili nakonec pořadatelé problém. Ale i tak to působilo hodně nepatřičně, když partner jednoho z hvězdných hostů nemá své vlastní sedadlo.

„Zvládlo se to. Člověka v životě potkají mnohem horší věci,“ bral organizační faux pas s nadhledem Voneš. Po jeho boku Csáková doslova kvete. Nejenom, že se s ním konečně dočkala vytouženého potomka, ale po porodu se neuvěřitelně rychle dostala do skvělé figury. „Shodila jsem od porodu 25 kilo,“ pochlubila se zpěvačka, které to na premiéře opravdu seklo.

Csáková si svou společenskou premiéru po porodu odbyla už minulý víkend při vyhlašování ankety o nejoblíbenější ženu, muže a pořad TV Nova Anno 2009. V džínách a bílém vyšívaném sáčku si střihla duet s finalistou SuperStar Honzou Bendigem.

Fotogalerie
6 fotografií