"Zatím ještě nervozitu necítím, ale to přijde až v den konání svatby. Máme tolik starostí s přípravou svatby, že na nějaké stresy není čas. Obřad proběhne v kostele v Brně, jelikož jsme oba věřící a pak bude hostina a soukromá party," prozradila Blesk.cz Csáková.

Jak se dalo předpokládat, tak Iloně svatbu odsvědčí, letitá kamarádka Ivana Gottová, dcery Charlotte a Nelly půjdou za družičky a Mistr bude jedním z desítky pozvaných hostů. Radkovi jde za svědka muzikant Radek Horký. "Jelikož oba máme hodně kamarádů z hudební branže, tak bude většina hostů muzikantů. Na party bude ozvučený prostor, kde si každý může zazpívat a jak se znám, tak i já zazpívám," usmívá se zpěvačka, která se vdává poprvé.

A podle tradice nevěsta před svým ženichem úzkostlivě tají svatební šaty, které navrhl návrhář Josef Klír.  "Budou bílé, dlouhé a už je mám doma, ale to je vše, co prozradím. Chci, aby to pro mého chlapa bylo překvapením," tvrdí Ilona, která před svatbou několik měsíců tvrdě dřela na své postavě, aby byla, co nejútlejší nevěstou.

Csákové svatbu odsvědčí Ivana Gottová, její dcery půjdou za družičky. Ostatně těch tam bude víc jak deset. Jediným zástupcem mužského pohlaví mezi družbou bude její malý syn Daniel.

Fotogalerie
6 fotografií