Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubku, porodila tvoji vnučku a nesnáší tě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: fab - 
18. února 2010
05:00

Je matkou Viktorky (2,5), vnučky Jiřího Paroubka (57), a „z nenažraných politiků se jí chce blejt“. Kristýna Kumorová (29) z Ostravy-Šenova se svými ostrými názory vůči politikům, především těm z ČSSD, vůbec netají.

Na svém profilu v síti Facebook nešetří na jejich adresy vulgárními výrazy.

Kristýna Kumorová představuje v Paroubkově rodině životní etapu, na kterou by předseda ČSSD i jeho syn Jiří (26) nejraději zapomněli. Paroubek junior krátce po narození Viktorky prohlásil, že to „nebylo plánované dítě“, a Kristýnu s malou opustil. Jeho otec pak musel několikrát veřejně ujišťovat, že jeho syn platí alimenty. Aby demonstroval, jaký je dědeček, přijel do Šenova, sice až šest týdnů po narození Viktorky, vládní audinou s obřím medvědem…

Zatímco v roce 2007 Kristýna Kumorová prohlásila, že se Jiří Paroubek „choval výborně, jako opravdový dědeček“, teď na dědovi nenechá nit suchou. Stala se členkou facebookové skupiny Najde se milion lidí, kteří nesnáší Ratha a Paroubka?. Skupina tyto politiky charakterizuje jako „arogantní samolibé populisty, jejichž nejoblíbenější činností je cpaní svých nechutných ksichtů do všech médií, čímž spoustě lidem znechucují dny“.

Matka Paroubkovy vnučky se také na internetu přihlásila k iniciativě Mladí lidé nevolí Paroubka. V diskuzi k tomuto tématu jsou u jména Kristýny Kumorové ještě ostřejší výrazy. Třeba větu – Jde to od 10síti k 5ti :o( do p….e se všema... chtělo by to vyměnit všechny s...ě u koryt – bude Jiří Paroubek trávit asi hodně těžko!

„Kristýna nemůže Paroubkovým zapomenout, jak se k ní zachovali. Všichni se na ně vykašlali,“ řekl Blesku člověk blízký rodině Kumorových.

Po narození malé Viktorky se Kristýna měla nastěhovat do nového luxusního bytu v Praze-Stodůlkách, který Paroubek původně koupil pro sebe a svou exmanželku Zuzanu. Jenže zůstalo jen u planých slibů. Kristýna s dcerou dosud bydlí společně s rodiči, babičkou a dědečkem v malém domku na okraji Ostravy. A o svém soukromí se nechce bavit.

„Nezlobte se, s ohledem na dcerku i partnera si chci i nadále udržet intimitu soukromého života. Stále to pro nás je velký zásah do soukromí,“ napsala nám Kristýna, která si před časem našla přítele. „Ona se bojí mluvit, má strach z Paroubka a jeho syna,“ dodal její známý.

Paroubek starší ale popírá, že by měl s Kristýnou nějaké nesrovnalosti. „Byl jsem se na vnučku Viktorku podívat zrovna minulý týden, když jsem byl v Ostravě. Je moc roztomilá a krásná,“ rozplýval se Paroubek pro Blesk.

aapricot89 ( 24. února 2010 15:23 )

No, zrejme si vzal priklad z tatinka, ten se taky vyprazdnil do poulicni st.tky

huhule ( 24. února 2010 08:33 )

Mladý se asi nechtěně vyprášil do pouliční š..tky a takto to pak dopadá.

baronessa ( 23. února 2010 14:38 )

vyjadřuje tak, jak je zde uvedeno, pak není divu, že s ní vzdělaný Paroubek těžko najde společnou řeč. Mladý pán byl asi v sexuální nouzi, jestli si s takovou začal...

adelinda ( 23. února 2010 06:32 )

pokrytecký kostelník a modlář, co špínu háže na druhé ? Asi pořádně nečetl bibli a vybírá si bláboly, co se mu hodí. Kde je pravá víra a láska k bližnímu? Sám je parchantě

hakaty ( 22. února 2010 15:12 )

Je to smutný, těšila jsem se jak pudu volit, že si vyberu stranu která podle mýho splňuje to co já aspoň částečně od vlády očekávám a postupem času jsem zjistila, že není koho volit takže již podruhé volit nepudu. Tyhle prasata podporovat nebudu!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa