Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klaus přijal Zemana: Těšil se na něj jak malé dítě na Vánoce!

Setkali se po letech! Václav Klaus pozval na Hrad Miloše Zemana
Setkali se po letech! Václav Klaus pozval na Hrad Miloše Zemana  (Autor: Michal Šula)
Autor: ČTK, jos - 
26. ledna 2010
12:05

"Konečně je tady!" Těmito slovy přijal prezident Václav Klaus na Hradě expremiéra a lídra Strany práv občanů (SPO) Miloše Zemana!

Klaus před novináři prohlásil, že Zemana pozval na Hrad už loni v září, když mu gratuloval k jeho 65. narozeninám. K dopisu prý tehdy připojil poznámku, aby Zeman přišel na Hrad na kávu. "Jsem skoro uražen, že mu to trvalo tak dlouho," poznamenal v žertu prezident.

O čem budou oba muži mluvit, je tajné. Spekuluje se, že se bude hovořit o aktuální politické situaci a dopadech ekonomické krize. Tématem by mohl být i stav veřejných rozpočtů a květnové volby do sněmovny.

Zeman se nedávno vrátil naplno do politiky a s nově vzniklou Stranou práv občanů se chystá do voleb. Klaus na Hradě obvykle představitele malých, navíc neparlamentních stran nepřijímá. Jeho někdejší politický rival, ale i partner z dob takzvané opoziční smlouvy, je v tomto ohledu výjimkou.

gogo ( 27. ledna 2010 07:29 )

Jsem rád, že jsi se ozval chlapče. Myslím si že mi dlužíš za toho K.H. Borovského omluvu. Nebo jsi takový zbabělec že budeš předstírat ztrátu paměti ?? Je snadné v anonymitě někoho napadnout a potom zmizet. Tak povídej, čekám ....

stastnyjim ( 26. ledna 2010 19:55 )

Netřeba uvádět pramen. To není původní Jirotkův výrok. To Jirotka převzal všeobecně známý lidový rčení, který uvedl Čelakovský v Mudrosloví národa slovanského v příslovích.

gogo ( 26. ledna 2010 14:36 )

Část homo sapiens je bohužel řádu bezobratlých .....

gogo ( 26. ledna 2010 14:35 )

Vždyť jsou již pomalu jak malé děti.... Aneb : Kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem ... (pro stastnyjim : cituji ze Saturnina)

agent ( 26. ledna 2010 11:38 )

Slizkej a úlisnej buzerantíček s patkou, neúspešný kandidát vstupu do KSČ...jeho stranu vždycky volilo akorát bezpáteřní prase...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa