Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děti ráje: Bendig k nám? Nechceme ho!

Autor: efk - 
12. ledna 2010
05:00

Jeden z objevů Česko Slovenské SuperStar Jan Bendig se chlubí, že dostal nabídku na roli v muzikálu Děti ráje. Jenže vedení tohoto muzikálu jakoukoliv nabídku pro Bendiga popírá!

„Nabídek k práci mám hodně. Jsou to různá vystoupení pro firmy a hlavně jsem dostal nabídku, abych hrál v muzikálu Děti ráje,“ pochlubil se Blesk.cz před časem Jan Bendig. Jenže vedení muzikálu Děti ráje o žádné nabídce pro mladého zpěváka neví!

„Také jsem četl, že má od nás nabídku na účinkování, ale není to pravda. Žádnou roli jsme mu nenabídli a ani se k tomu nechystáme,“ řekl Blesk.cz producent úspěšného představení Viktor Mráz.

Proč Bendiga v muzikálu nechtějí? „Není to vůbec nic osobního proti Honzovi. Zpěvák je to bezesporu výborný. Jenže my jsme s našimi herci úplně spokojení a nechceme vůbec nikoho měnit. Celý tým herců za námi stál v době před premiérou, kde někdo do médií neustále „prášil“ zaručené info, že Děti ráje nebudou nikdy realizovány. Teď jim chceme jejich důvěru oplatit tím, že nebudeme do muzikálu zvát nějaké nové hvězdy a připravovat tak o práci naše herce,“ vysvětlil koproducent Dětí ráje Petr Dodal.

„S trochou nadsázky bych možná řekl, že kdyby se nám teď do muzikálu nabízel třeba i sám Caruso, tak bychom ho prostě odmítli,“ tvrdí s úsměvem Dodal. Vedení úspěšného muzikálu skutečně nemá k nějakým změnám důvod. Představení je vyprodané na několik měsíců dopředu a ze všech stran se na Děti ráje valí jen slova chvály.

„Musíme to zaklepat, ale opravdu žádnou ekonomickou krizi na zájmu o Děti ráje nepociťujeme. Dokonce jsme museli od března přidat čtvrteční představení, protože si chataři a chalupáři stěžovali, že hrajeme jen v pátek a o víkendu, kdy oni nejsou v Praze,“ přiznal spokojený koproducent. V současné době mají Děti ráje zimní prázdniny, ale ty končí už 22. ledna.

martinch ( 13. ledna 2010 17:07 )

resp.-do křížku se zákonem,ne rovnou do kriminálu.Abych to upřesnil.

martinch ( 13. ledna 2010 17:06 )

Protože se zabývám statistikou,tak musím podotknout,že do kriminálu se dostane v průběhu svého života až 30 % mužů etnika romů,zatím co těch "bílých" je mnohem a mnohem méně.Necelé ani ne půl procenta!!A to se počítá i např. zabití na silnici a podob.Statistiku v tomto jejich případě doplňují i lidé z východu.Slováci,Ukrajinci,Bělorusové,Rusové a atd

vojtakuba ( 12. ledna 2010 21:00 )

Hezký večer...a tohle všechno bílí lidé nedělqjí? Mám ejich tu plné kriminály...V.

inkvizitor ( 12. ledna 2010 18:28 )

zaviracispendlik ( 12. ledna 2010 17:59 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa