Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Jejich vztah začal pohádkově. Dva osamělí lidé se potkali, zamilovali, vzali... A 14 měsíců po svatbě se Iveta Bartošová a Jiří Pomeje budou za dramatických okolností rozvádět. Je to jako drama z Hollywoodu.

Čtěte také: Pomeje: Modřiny má Iveta od sexu!

Blesk se proto rozhodl vyzkoušet, jak by jejich příběh mohl vypadat na filmovém plátně v podání slavných hvězd, a napsal scénář. Do hlavních rolí byli obsazeni Renée Zellweger a Russell Crowe. Díky nim je film s názvem Sbal kufr a vypadni trhák!

Fotogalerie
1 fotografie


Svatba
Jiří a Iveta přichází za zvuků Tří oříšků pro Popelku. Iveta vyhlíží zahraničního zpěváka. Najednou se tam objeví Petr Muk.
Jiří: „No, Robbie Williams to není, ale Péťa Muk taky dobrej.“
Oddávající bez zdržování přejde k tomu hlavnímu. Pár si řekne bez zaváhání ano.
Oddávající: „Nyní si můžete vyměnit prstýnky a políbit se.“
Jiří vyndá z kapsy krabičku a otevře ji. V krabičce jsou prstýnky upletené ze sedmikrásek.
Jiří: „Diamanty to sice nejsou, ale svůj účel splní.“
Vymění si prstýnky. Jiří se podívá na Artura. Ten dá kývnutím hlavy povolení učinit další krok. Jiří a Iveta se políbí. Oddávající oznámí, že z páru jsou manželé.
O pár měsíců později...
Artur zvedá telefon a vytáčí číslo.
Artur: „To je sociálka? Dobrý den, to jsem já, Artur Štaidl. Co zas chci? Dneska bych si chtěl nechat změnit příjmení na Pomeje. Jirka je totiž super a chová se ke mně líp než můj pravej táta.“

Paparazzi a odhalená ňadra
Iveta byla vyřazena ze slovenské taneční soutěže Let’s Dance. Poté byla neustále sledována dotěrnými paparazzi. S Jirkou a Arturem se před nimi potřebovali na chvíli schovat. Všichni proto odjeli na dovolenou do Egypta, kde si užívali první noc v hotelu, kde měl Artur vlastní pokoj.
Jiří: „Iveto, Artík už určitě spí.“
Iveta: „Co tím chceš naznačit, Jirko?“
Jiří: „No, víš, doma kvůli Artíkovi nemáme moc soukromí.“
Jiřího ruka se začne natahovat k Ivetě a začne jí hladit boky.
Iveta: „No konečně ses, Jirko, odhodlal, už jsem skoro usnula. Pojď blíž.“
Zničehonic se otevřou dveře, ve kterých stojí malý Artur v pyžámku.
Artur: „Maminko, bojím se sám v pokoji, můžu si lehnout k vám?“
Iveta druhý den na pláží ztrácí veškeré zábrany a před Jirkou i Arturem odkládá vrchní díl plavek.
Iveta: „No co, nechci mít prsa jak ředitelka vápenky.“
Jiří: „Hele, támhle tě někdo fotí, schovej se.“
Iveta: „No jo, před těma paparazzi se neschováme ani v Egyptě.“
Iveta pak bez zábran skočí do vody a začne fotografovi pózovat.

Alkohol a potrat
V minulosti Iveta bojovala s alkoholem, po svatbě přišly jiné zdravotní problémy. Nemocniční pokoj, bílá postel, Iveta leží v depresích pod dekou. Do pokoje vstupují Jiří a Artur. Jiří přiskočí k posteli, padne na kolena a líbá Ivetě ruce. Artur je nervózní.
Jiří: „Iveto! Jak je ti?“
Iveta se rozpláče.
Jiří: „Iveto! Neplakej! Miláčku, neumírej mi!“
Jiří se rozpláče, Artur má taky na krajíčku.
Iveta: „Jiří, já tě tak hrozně miluju! Myslela jsem si, že jsem těhotná a že spolu konečně budeme mít děťátko, dluhy nedluhy. A ona to byla cysta!“
Jiří: „Neboj, Ivetko, jen co to půjde, začneme na děťátku zase pracovat. Vždyť víš, jak tě miluju!“
Artur s pláčem vyběhne z pokoje.

Konec na ulici
Pohádkový vztah se během pár měsíců změní v rodinné drama. Mezi Ivetou a Jiřím se stupňují konflikty, dojde i na strkanice a Jiří občas Ivetě potají vezme nějakou tu korunu. Iveta prochází domem, se slzami v očích se dotýká nábytku kolem sebe.
Iveta (pro sebe): „Vždyť se dokážu sotva postarat o sebe, Jiří nepřispívá ani korunu.“ Rozpláče se. Přiběhne Artur, utěšuje ji.
Artur: „Neplač, maminko.“
Iveta: „Arturku, opustím Jirku. Takhle to dál nejde. Je to pohádkář. Naposled mi sliboval, že až začnou komerční lety do vesmíru, objedná nám večeři na Měsíci. Přitom nemá ani na párek v rohlíku.“

Anketa:
Jak filmový příběh Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje dopadne?
KONEC ČÍSLO JEDNA:
Iveta zjistí, že bez Jiřího nemůže žít, a stejně jako se Jiří přes média dozvěděl, že se s ním Iveta rozvádí, se přes titulní stránku dozví i to, že ho Iveta chce zpátky.
KONEC ČÍSLO DVĚ:
Jiří skončil jako bezdomovec, vyhnal ho nakonec i jeho kamarád Michal David. Jiří se jde v opilosti demonstrativně oběsit před hlavní nádraží. Iveta za ním, už zase opilá, běží, snaží se ho přesvědčit, aby to nedělal, on si ale vede svou a poperou se.
KONEC ČÍSLO TŘI:
Během soudních sporů o výchovu Artura se Iveta musela poměrně často vídat s Arturovým otcem Ladislavem Štaidlem. Artur jim byl svěřen do střídavé péče. Stará láska ale nerezaví a Iveta i Štaidl zjistí, že se stále milují.