Bartošová v dnešním přelíčení žádala zrušení soudního dohledu nad výchovou svého syna. Podle předchozí dohody u soudu je totiž Artur v péči své matky a jeho otec, hudební skladatel Ladislav Štaidl (64), smí vídat syna jednou za 14 dní o víkendu a o letních prázdninách tři týdny. Štaidl ale nedůvěřoval labilní Bartošové a trval na ochranném dohledu sociálního odboru.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Líčení odvolacího soudu trvalo jen necelou hodinu. Štaidl k soudu přišel se svým právním zástupcem, Iveta nepřišla, zastupoval ji její právník. „Zastupuje mě můj právní zástupce, který mi řekl, že není nutné, abych u soudu byla. Jde totiž pouze o odvolání,“ řekla Blesk.cz Iveta. Její právník však exkluzivně pro Blesk.cz uvedl, že vůbec netuší, proč se jeho klientka k soudu nedostavila.

Soud Ivetino odvolání zamítnul. Důvodem je podle vyjádření soudu skutečnost, že neexistují důkazy, že je vyléčená alkoholička.

Šance Ivety u soudu byly podle právníků mizivé. Zpěvačka totiž těsně před soudním líčením vykopla z domu manžela Jiřího Pomeje (44) a on musí přespávat u kamaráda Pavla Páska. Iveta se navíc co nejpečlivěji skrývá před světem. V pondělí večer jela do nahrávacího studia ukrytá pod dekou. Tam zpěvačka dokonce přespala, protože až do noci pracovala na natáčení vánoční desky. VÍCE ZDE>>>

Co na rozhodnutí soudu řekl Ladislav Štaidl? "Jak můžu být spokojen s výsledkem, když nevím, co se teď v rodině Ivety Bartošové děje," odpověděl Štaidl na dotaz Blesk.cz. Rozsudek řízení je pravomocný.

Fotogalerie
7 fotografií