Překvapený z chování svojí matky byl zřejmě i její syn Artur. Zatímco ona ulehla pod dekou na zadní sedadlo, Artur zaujal místo spolujezdce a matku stále schovanou pod dekou doprovodil i do studia.

Asi ne náhodou jeden z Ivetiných známých tvrdí, že Iveta je po vystěhování manžela Pomeje opět v depresích. Ostatně už v minulosti předcházela cesta pod dekou jednomu z Ivetiných pokusů o sebevraždu…

S Ivetiným stavem zřejmě nikdo nic nezmůže. Jiří Pomeje (44) je bezradný. Manželce Ivetě nasmlouval kšefty za půl milionu korun a teď trne sám hrůzou, zdali Iveta závazky splní. Před šesti dny ho Iveta vyhodila na dlažbu.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Od té doby mu nezvedá telefony, ani neodpovídá na textovky. A Pomeje se jí nemůže přijít domů ani zeptat osobně. Nikdy totiž od Ivety nedostal od domu klíče.

Nad tím se podivuje i Pomejeho okolí. „Jsou manželé už rok a půl a Iveta Jirkovi doposud nenechala udělat klíček od vily v Uhříněvsi, kam si ho nastěhovala. Zřejmě se jí to nevyplatilo u předešlých mužů. Tohle je ale přece jen manžel,“ prozradil Blesku Pomejeho nejlepší kamarád Pavel Pásek. U něho našel Jirka po vyhazovu z Uhříněvsi azyl.

Fotogalerie
2 fotografie

Podle Páska Pomeje nemůže pro záchranu manželství nic dělat. Týden jezdil den co den do Bratislavy, aby dodržel svoje manažerské závazky. Teď už je to všechno jenom na Ivetě. Pozítří má Bartošová natáčet v Bratislavě jeden z nejsledovanějších pořadů Markízy Modré z neba, 17. prosince má mít velký vánoční koncert, který snímá také Markíza, a plakáty jsou už vylepené. A opět s Markízou by měla Bartošová točit na Silvestra duet s finalistou SuperStar Denisem Lachem.

„Jestli tohle Iveta nezvládne, má na Slovensku konec. Nemluvě o tom, že přijde o peníze, o kterých tvrdí, že je tak potřebuje. Jirkovi se nedivím, že se hroutí,“ dodal Pásek. Podle zdroje z nejbližšího okolí Ivety zpěvačka včera trpěla silnými depresemi a na otázku, zdali chce hovořit s Pomejem, odpověděla rázně: Ne! Pomeje ani Bartošová nezvedají telefony a nereagují na SMS.