Iveta odjela do Bratislavy natáčet pro Markízu pořad Modré z neba. Dokonce se odvážila ukázat svoji opuchlou tvář a neschovávala se na zadním sedadle pod dekou. (Exkluzivní fotografie přineseme v zítřejším vydání tištěného Blesku.)

Těsně před odjezdem si ale Bartošová stanovila tvrdou podmínku. „Nechci, aby byl Jirka v Bratislavě, když tam jsem já,“ rozhodla se. Tento zpěvaččin požadavek pro Blesk.cz potvrdil i Ivetin Martin. „Tak to bohužel opravdu je. Iveta mě prosila, ať udělám všechno proto, aby Jirku ještě nějaký čas neviděla a neslyšela,“ svěřil Blesku Martin, který je jediný, koho teď Iveta snese ve své blízkosti.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Tvář, kterou si Iveta ošklivě poranila pádem na sklenici, je podle Martina už o dost lepší a v maskérně by měla jít dobře zalíčit. Iveta dokonce zavrhla původní nápad, že se před kamerou objeví se slunečními brýlemi. „Zaťala se a je odhodlána splnit všechny své závazky,“ řekl pro Blesk.cz současný Ivetin řidič a pomocník Martina Martin s tím, že ohrozit všechno může jen přítomnost Pomejeho.

Přestože ale Iveta přes Pomejeho důrazně prosila, ať do Bratislavy nejezdí, její manžel toto přání nevyslyšel. „To nemohu. Mám tam důležité schůzky. Večer mě čeká setkání s ředitelkou Markízy a potom se sponzory Ivetina bratislavského vánočního koncertu. Holt budu chodit kanálem, aby mě subreta nezahlédla,“ prohlásil Pomeje s tím, že vyhodit z domu se jako manžel nechal, do své práce manažera si od manželky zasahovat už ale skutečně nenechá.

Více čtěte ve čtvrtečním tištěném Blesku.