Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nepoctivé zákaznici ustřihli na ulici vlasy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: žig - 
13. listopadu 2009
06:25

Vlasy prodlouženými v kadeřnictví se dlouho netěšila žena (28) z Pardubic. Na konci minulého týdne dlouhovlásku zastavila na ulici dvojice. Muž ji chytil a žena jí s jeho pomocí násilím ustřihla vlasy. Přitom ji lehce zranila nůžkami!

Údajně to byla kadeřnice, která se takto pomstila nepoctivé zákaznici. Poškozená jí totiž za prodloužení vlasů nezaplatila.

Policie našla dvojici s nůžkami v několika minutách. „Případ prověřujeme jako podezření z trestných činů omezování osobní svobody a poškozování cizí věci,“ uvedla mluvčí pardubické policie Eva Maturová. Škodu vyčíslila na šest tisíc korun.

Podobný případ se odehrál před čtyřmi roky v Náchodě. Dvě dívky (tehdy 15) ustřihly 14leté spolužačce jeden ze dvou 40centimetrových culíků. Pro dívku to byl šok, protože byla mažoretkou. Rodiče obou dívek jí pak museli uhradit účtenku z kadeřnictví.

kessie48 ( 11. října 2013 17:55 )

To opravdu nelze srovnávat, protože před 9 lety se nejednalo o dětinskou mstu, ale o zákeřný BEZDŮVODNÝ útok s cílem udělat někomu škodu a policie to hodnotila pouze jako přestupek, ale matka jedné z útočnic pracující na městském úřadě celou věc zametla pod koberec, takže nebyl zaplacen ani účet za kadeřnici, nemluvě o tom, že útočnice nikdy neprojevily lítost, že zaútočily na kohosi, kdo šel kolem s dlouhými vlasy. Nadruhou stranu, paní kadeřnice to mohla sice řešit jinak, ale pokud je trochu impulzivnější povahy je její reakce pochopitelná.

eve.riero ( 13. listopadu 2009 15:56 )

nektere clanky mi hlava nebere, myslim si ze nikdo z nas nevi jak to bylo, v novinach je to tak a realita muze bzt jina, ano je mozne ze nezaplatila, ale toto neni reseni normalnihi jedince, nuzky nejsou hracka, nas narod je vazne ohleduplny k nasilnikum, ale co kdzby tu zenu pobodala, to by asi pani kadernice koukala v base, nejsem na nici strane ale tohle je clovek ktery ma zvracene sklony a dokaze i mozna ublizit a nezda se mi uz jen to ze bz nekdo prisel s umyslem si nechat udela hlavu a utect je to cele blbost... buh vi jak to cele bylo

zirafa ( 13. listopadu 2009 15:04 )

Ples zas smíchal hrušky s jablkama... Kadeřnici tleskám!

gogo ( 13. listopadu 2009 11:28 )

Ale no ták....

sheba ( 13. listopadu 2009 10:46 )

asi neuvažovat o stříhaní, ale o střílení??...

Zobrazit celou diskusi