Mistr Karel Gott, mužská tvář luxusního zakázkového krejčovství na jeho otevření chyběl. Koncertoval v Plzni. Táňa Kuchařová, která v salonu symbolizuje lady, si čas našla a dokonce na předvádění přivedla novou Miss ČR Anetu Vignerovou plus první a druhou vicemiss soutěže. Taťána se s radním pro kulturu Milanem Richterem k sobě měli a nevypadali, že by se nedávno rozešli. Zkrátka ctili etiketu a také kšeft – ještě nedávno to vypadalo, že zůstane v rodině.

Večerem provázela populární Halina Pawlovská, dostavil se i elegán Jiří Bartoška. Ostatně měl to blízko domů, salon má v ulici. Pogratulovat dorazil i pražský primátor, stranický kolega Richtera, Pavel Bém. Byl tu i ředitel České televize Jiří Janeček a snad všichni televizní moderátoři z TV Nova.

Seskupení společnosti bylo poněkud zvláštní. Možná všechny spojoval zájem o odívání a kulturu. Na módní fajnšmekry ale většina z nich nevypadala. Možná tuto podivnou sešlost vysvětlují slova matky Milana Richtera, paní Evy, která prohlásila: "Klientela se nejen vrací, ale i narůstá. Protože dobře střižený oblek je in." O penězích tato dáma nemluvila. Ty přece k dobré společnosti patří, v salonu Richter jsou samozřejmostí.

431157:gallery:true:true

Primátor Bém a radní Richter – pánové, pro které je oblek v práci povinný. Známý parádník Milan Richter v jemně pruhovaném modelu a vzorně zapnutém saku rodičům ostudu nedělá. Pan primátor má čím dál víc image ouřady. U jeho partnerky oceňuji optimismus a cyklámen punčochy.

431159:gallery:true:true

Halina Pawlovská se po jisté době letních experimentů vrátila k oblíbené černé doplněné rudými a fialovými akcenty. Opět potvrdila svůj vkus na boty a poněkud problematickou slabost pro úplety. Vrstvení samozřejmě nechybělo, bolerková vestička také ne.

431158:gallery:true:true

Moderátorka Markéta Fialová se projevila jako typická dáma, která chce vypadat elegantně a zároveň chic frivolně. Střídmý rolák skombinovala se saténovou cípatou sukní a celý outfit bolestně vyladila do černé plus pink. Její extravagantní kozačky jsou nebývale úděsné.

431161:gallery:true:true

Kolega Markéty Fialové si také na módu potrpí. Karel Voříšek je vždy úpravný a akurátní. Košile má dobře zvolenou barvu, v šedé decentně vynikne. Doufám, že se látka v ramenním švu saka krčí vinou gesta. Že by chtěl moderátor prodat logo z podšívky? Pokud by patřilo salonu Richter, doporučuji menší a ne tak křiklavé.

431160:gallery:true:true

Pavel Dumbrovský a Michaela Ochotská patřili k nejbizarnějším párům večera. Pavel vypadá v rozepnutém saku příliš nedbale, nápadná spona pásku je nevhodná, o bundě namísto pláště nemluvě. Míša je jak špatná karikatura novodobé Nastěnky. Taftová košile, široký elastický pásek a neuvěřitelná variace na turecké kalhoty se saténovými kapsami. Na bosých nožkách zdobné střevíčky. To se hned tak nevidí.