Aneta Galisová o sobě prozradila, že fotky, na nichž ukazuje prsa, nejsou vůbec už nafotila dokonce i akty. "Dostala jsem nabídku od jednoho významného člověka, ta spolupráce mne zajímala a hned napoprvé jsem na to kývla. Chtěla jsem to zkusit a bylo to úžasné," vypráví mladá zpěvačka.

Fotogalerie
3 fotografie

Jak k nafocení odvážných fotek na párty vlastně došlo? "V Budějovicích se dělala taková párty pod záštitou jedné skejťácké firmy, se kterou spolupracuji. Přišlo tam asi dvěstě, nebo třista lidí a uvolnili jsme se až tak, že se stalo tohle," vypráví Aneta. "Jednoduše se mi chtělo, tak jsem to udělala a lidi mi to dodnes připomínají," dodává dívka, která pro firmu pracuje jako hosteska a příležitostná modelka. Na akcích přitom vystupuje pod jménem Lolitka.

Fotbal na Facebooku

Aneta také prozradila, že víc než prsa by ukázala jedině ve stavu, kdy by o sobě vůbec nevěděla. "A to se doufám nestane," říká devatenáctiletá soutěžící, která přiznává, že si už od čtrnácti dělá co chce a rodiče nejsou schopni jí v tom zabránit.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Zatímco Anetiným prsům není co vytknout, se jejím zpěvem už je to horší. Marta Jandová jí během nedělního vystoupení před porotou vytkla falešné tóny a Pavel Habera si rýpnul, že by se Aneta měla víc soustředit na zpívání a méně na 'divadlo' kolem.

Že je na Anetě mnohem zajímavější její zjev než samotný zpěv, jste v anketě potvrdili i vy, čtenáři Blesk.cz. Pro zpěv hlasovalo pouhých 10% lidí, všem ostatním se Anetina prsa líbila mnohem víc.

Aneta ze SuperStar: Ožrala jsem se a ukázala prsa! >>