Po dobu manželství s Renatou Řepkovou (36) totiž fotbalem vydělal přes 330 milionů korun – polovina by při rozvodu připadla ženě. Přesto si řízný stoper začal s prsatou modelkou Vlaďkou Erbovou (28) a manželství tak ohrozil!

Řepko a Erbová: Tady jsou důkazy o nevěře! Čtěte ZDE!

S Erbovou strávil Řepka poslední víkend ve Špindlerově Mlýně. „Potkal jsem je v neděli kolem půl šesté ráno, přicházeli do hotelu. Za chvíli byli za jedním oknem, tedy ve společném pokoji,“ popsal Blesku svědek, který má kousek od hotelu chatu.

Fotogalerie
12 fotografií

Takže žádné kafe s kamarádkou, jak se Řepka snažil vymlouvat, ale společná noc s modelkou! To by mohlo být příliš i na Renatu Řepkovou, která dosud stála po boku manžela při všech jeho blikancích, jak on sám říká.

S desetimilionovým ročním příjmem je Řepka nejlépe placeným hráčem v české lize. Mnohem víc vydělal při svých angažmá v italské Fiorentině a anglickém West Hamu. „Pokud žil s manželkou ve společné domácnosti, všechny jejich příjmy a majetek spadají do společného jmění manželů,“ řekl právník Josef Lžičař.

Tomáš Řepka je pověstný tím, jak rychle střídá auta. „Každé mi vydrží tak půl roku. Moc je neojezdím a už jdou dál a já pořizuju další,“ přiznal nedávno. V červnu si pořídil Mercedes SLR za 14,5 milionu a řekl dost! „Tohle auto jsem si vysnil, už mi vydrží,“ prohlásil odhodlaně.

Oč pevnější je jeho vazba k snad padesátému autu, o to víc je od té chvíle zkoušen vztah mezi ním a jeho první ženou Renatou. S Vlaďkou Erbovou se Řepka seznámil právě díky svému mercedesu. „To auto bych nechtěla. Je nádherné, ale moc drahé,“ řekla Erbová, když svůdně pózovala se zadečkem na kapotě a vystaveným poprsím.

Řepka, který se jindy stará, aby milovaný vůz nepřišel k újmě, byl úplně naměkko. Zakoukal se a chvíle s Erbovou jsou toho důkazem, který musí jeho ženu Renatu pekelně dráždit! V takové chvíli se mnohdy mluví o rozvodu i po patnácti společných letech…

Řepka odmítl stav svého manželství komentovat. Co všechno by manželé, kteří spolu mají dvě děti Veroniku (14) a Tomassa (8), museli porcovat? Pokud jde o majetek, pořídili si byt v Praze–Bubenči kousek od stadionu Sparty. On jezdí mercedesem za 14,5 milionu, ona BMW X6 za 2 miliony...

Jelikož Řepka fotbalem vydělal přes 330 milionů korun, byla by to jistě ostrá rozvodová bitva... Zabrání jí Řepka stejně, jako zastavuje útoky soupeřů Sparty?


Kolik Řepka vydělal?

Velké peníze se začaly Tomáši Řepkovi sypat po jeho přestupu ze Sparty do Fiorentiny v roce 1998. Tam strávil čtyři sezony a podle smlouvy jeho plat rostl každý rok ze zhruba dvaceti milionů korun ročně (podle tehdejšího kurzu) na pětatřicet milionů v poslední sezoně.

V anglickém West Hamu, kam přestoupil v roce 2001 za 298 milionů korun mimo jiné proto, že Fiorentina měla finanční problémy a zbavovala se drahých hráčů, měl smlouvu na 850 tisíc liber ročně (42 milionů korun).

Když přišel pak v lednu 2006 do pražské Sparty, stal se hned po Poborském nejlépe placeným hráčem v domácí lize. Jeho plat údajně činí deset milionů korun za sezonu.

Fiorentina (1998 – 2001) 110 milionů korun

West Ham United (2001 – 2006) 189 milionů korun

Sparta (2006 – dodnes) 35 milionů korun

Celkem 334 milionů korun