Krasavice, kterou jsme vám dnes představili, je manželka Tomáše Řepky Renata (33). Ona je blondýnou, za konkurentku má brunetu Vlaďku Erbovou (30). Řepka (36) si vybrat stále nemůže a zdá se, že by si nejraději nechal obě. Jednu na péči o děti a rodinný krb, druhou na dovádění po noční Praze. Která se líbí vám? Poraďte Řepkovi v ANKETĚ nad článkem.

Žena
Autor: Foto pro Blesk.cz - agentura FRONT PAGE (autor snímku: Hattrick/Markéta Konečná)

Válka začala

Minulý týden už Renata Řepková nevydržela mlčet ke snaze Vlaďky Erbové přebrat jí jejího manžela, Tomáše Řepku. "Jsi lhářka, intrikářka a zlatokopka. Raději si hleď své dcery, starej se o své věci a nepleť se mi do manželství," vzkázala přes Blesk.cz Erbové.

Fotogalerie
5 fotografií

Špínu vytáhnu i já!

Reakce modelky na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. „Paní Řepková by se měla především starat sama o sebe. Jestli stojí o to, abych začala vytahovat špínu na ni, tak to může mít hned. A věřte mi, že toho je dost a dost,“ kontrovala Erbová.

Erbová to s Řepkou táhne už několik měsíců. Nikdy to oficiálně nepřiznali, ale poslední dobou se spolu začali objevovat i ve společnosti. Problémem je ale skutečnost, že je Řepka stále ženatý s Renatou, se kterou má i děti. A podle všeho se Renata rozhodně rozvádět nechce.

Vztahy mezi dvěma sokyněmi byly dost vyhrocené už v minulosti. Když se Erbová nechala vyfotit s Řepkovým mercedesem do kalendáře, okomentovala to údajně Řepková slovy: „Proč se nám ta cikánka opírá o auto?!“ Jak se zdá, tak mezi těmito ženami bude ještě pěkně veselo.