"Nevím o tom, že by mi měl být manžel nevěrný. Co vím, tak je spojuje společný charitativní projekt," řekla Renata Řepková Blesk.cz

Fotbalista Tomáš Řepka je svými častými zálety už skoro pověstný. S modelkou Erbovou byl mnohokrát viděn v ranních i večerních hodinách. Ale od doby, kdy je Blesk minulý rok vyfotil, jak spolu vycházeli z hotelu, si dává obránce Sparty pozor. Rozvod s manželkou by se mu kvůli dělení milionového majetku příliš nevyplatil

Charita jako záminka?

Modelka Erbová musela být poněkud zaskočená, když s ní Řepka rychle veškeré kontakty přerušil a na nějakou dobu se stáhl z jejího zorného pole. Zřejmě na popud manželky a možné hrozby rozvodu.

Erbová, ale o kontakt s fotbalistou zřejmě velmi stojí, jinak by ho neoslovila na společnou spolupráci v charitativní činnosti Rakovina věc veřejná. "Je to intrikářka," řekla Řepková. Výrok paní Renaty tak přesně vystihuje nastalou situaci.

Modelka se teď může veřejně objevovat po boku Řepky, trávit s ním večery a nechat se společně fotit bez toho, aniž by byla obviněna, že má s Řepkou milostný vztah.

Paní Erbová, hleďte si své dcery!

Na otázku Blesk.cz, co říká na to, že Erbová okatě jejího manžela svádí, řekla: "Samozřejmě mi to vadí." O rozvodu paní Renata ale rozhodně neuvažuje. A modelce Erbové prostřednictvím Blesk.cz vzkazuje: "Jsi lhářka, intrikářka a zlatokopka. Raději si hleď své dcery, starej se o své věci a nepleť se mi do manželství!"

Fotogalerie
9 fotografií