Blesk.cz nachytal modelku v novém autě tento týden. Bílé BMW X5 se prodává okolo dvou milionů korun.

Proto je velmi nepravděpodobné, že by si Erbová na auto vydělala sama. Zvlášť v době, kdy se rozvádí s manželem, hokejistou Zdeňkem Bahenským, a musí se starat o dceru Viktorku. Logicky se tedy nabízí otázky, zda jí drahé luxusní auto nepořídil její bohatý milenec, sparťanský fotbalista Tomáš Řepka.

Fotogalerie
3 fotografie

Ten je nejlépe placeným hráčem české ligy a v minulých letech si v zahraničí vydělal více jak sto milionů korun. „Firma, se kterou spolupracuji, mi na auto dala slevu. Koupila jsem si ho sama,“ odmítá však spekulace o sponzorovi Řepkovi Erbová.

„Mým hlavním zdrojem příjmů je pojištění, které dělám pro sportovce. Neživím se jako modelka,“ řekla Blesk.cz Erbová, která se s Řepkou seznámila právě při sjednávání pojištění. Pokud je to pravda, tak jí vlastně Řepka na nové auto přispěl i tak.

Jelikož Erbová ještě není rozvedená a auto si pořídila během trvání manželství, může se jí ale klidně stát, že o auto přijde během rozvodu se Zdeňkem Bahenským. Tomu pak jistě budou spoluhráči takové fáro závidět.