A se zpěváky, kteří neměli právě zlato v hrdle, se porota rozhodně nemazlila. Naopak! Od plic jim řekla, co si o jejich výkonu myslí.

Vše o SuperStar: Drby ze zákulisí, fotky, reportáže...>>>

„Toto je fakt na ho…, také to obrovské, smradlavé ho… Čau, ahoj, do videnia a nespievaj už nikdy v životě,“ takto zněl jeden z tvrdých výroků Pavola Habery (47), kterému je v soutěži připisována role kata - největšího kata zvolte ZDE! Ale ani něžnější polovina poroty se se soutěžícími exoty nepárala. „To je ztráta mého času. Normálně za trest. Nemáš vůbec z nikoho respekt! Nafoukanče,“ rozohnila se na drzého účastníka soutěže Marta Jandová (35).

Fotogalerie
9 fotografií

Není divu, že většina účastníků byla před porotou uzlíček nervů. Ivanu z Ivančic, která chtěla oslnit Haberovou písní Reklama na ticho, přítomnost zpěváka dokonce natolik znervózněla, že jí vypadl celý text. „Dones nám kafe, ať může slečna zpívat,“ poradili porotci Haberovi. Zpěvák nakonec Ivaně s textem pomohl, ale ani to na postup nestačilo.

Tohle je nový Michal David!

Hvězdou večera s hitem Kolu, pijeme kolu od Michala Davida (49) byl určitě Slovák Ivan Kandráč z Bystrany. „Michal teď zažívá velký comeback. Možná by si se měl pokusit s ním spojit,“ dal zpěvákovi radu Ondřej Hejma (58).

A tohle Ivan zazpíval…

Domu pijeme tomu
Není to náhoda, že u jednoho stolu
Divi, a se divi
Co je to za kluka, že mlčí a nedziví
Semi holsen nejspiš k smíchu
V tomhle po tichu, úplně tichu
Domu, to pije kolu
Zaplatí, zanese a verajneho stolu
Nejde, přečte cho nejde
V relinu čekam jako smidzulici svěje
V tomhle po tichu, úplně tichu