Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie v Brně hlásí dalších 17 opilých motorkářů

Řidič nadýchal 0,37 promile
Řidič nadýchal 0,37 promile  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, lj - 
16. srpna 2009
09:56

Policie večer a v noci na neděli přistihla za řídítky motocyklů dalších 17 opilých návštěvníků víkendové motocyklové Grand Prix České republiky na brněnském Autodromu.

Dva z nich, jeden z Rakouska a jeden z Itálie, měli v krvi více než dvě promile. Skončili proto v policejní cele a hrozí jim minimálně vysoká pokuta.

Počet návštěvníků Grand Prix, kteří usedli za řídítka s alkoholem v krvi, tak od pátku překročil tři desítky. Potíže s odjezdem bude mít rumunský motorkář, který na sebe v Popůvkách upozornil jízdou se zakrytou registrační značkou. "Arogantní šofér neměl na zaplacení pokuty. Policisté tedy uložili kauci. Tu cizinec nesložil, motorka tedy do zaplacení kauce zůstává v zástavě," uvedl mluvčí krajské policie Pavel Šváb.

V kempu Start dokonce došlo v neděli k nehodě. Motorkář se srazil s automobilem. S lehkým zraněním musel vyhledat ošetření.

Kempy v okolí Brna se v sobotu večer zcela zaplnily. Podle policie se bujará atmosféra v kempech uklidnila až dnes brzy ráno. Asi největší rozruch nastal dvě hodiny po půlnoci v kempu Start na Kývalce. "Po skončení erotické show se několik podnapilých diváků diváci doslova rvalo na podium a chtělo kontaktovat vystupující striptérku," uvedl Šváb. Nepřehlednou situaci se ale podařilo vyřešit a vystupující žena se dostala do bezpečí, dodal.

 

gogo ( 16. srpna 2009 14:06 )

Pokud se nesebere motorka a řidičák, tak je to jen Ty, Ty, Ty ... A ona se nesebere... Takže plácáš hlouposti... Měl jsi již zkušenost s opilým motorkářem ? Já ano. Nevíš o čem mluvíš. A navíc hloupě a sprostě a zbaběle jsa schován v anonymitě. "Hrdino"...

gevi ( 16. srpna 2009 12:50 )

se jedou "pobavit" do Brna a nějak se musí zpět dostat. Ale měli by jim dávat dýchnout po skončení závodů, až budou odjíždět. Mnoho jich musí mít spoustu zbytkového alkoholu po bujaré noci. A chlastají i dopoledne na závodech.

bohumil ( 16. srpna 2009 12:24 )

za chlast se tyttyty nedělá ani nemůže - to bylo za komunistů

gogo ( 16. srpna 2009 12:04 )

Měli by jim zabavit řidičák, motorku, zapokutovat až by byli černí a oni by si dali příště pozor. Ohrožovat lidi na životě... Je to snadné, jednoduché, ale v rámci zaslepenosti demokracií a svobodou na ně policie udělá jenom Ty, Ty, Ty a případně jim domluví...

Zobrazit celou diskusi