„Jak tady může vystoupit Madonna, nic tu není, bydlí tu jen bezdomovci,“ řekla Blesku rozhořčeně obyvatelka Chodova. „Všechno stihneme,“ dušuje se Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.

„Několik týdnů už na prostoru pracujeme. Upravoval se povrch areálu, vyměřovaly se pozice podia, plotu, barier a zákulisí,“ tvrdí Blesku Novák. „Práce přímo na place začnou třetího srpna a stavba podia už osmého,“ svěřil Petr Novák. „Je to opravdu mega akce,“ dodal Novák, který ještě prozradil, že jen produkce Madonny dorazí v 36 kamionech. 16 dalších kamionů přiveze podium, kolegové zpěvačky přijedou v 16 autobusech, a k tomu ještě pražský tým.

372914:gallery:true:true

Pořadatelská agentura Live Nation čeká účast v rozmezí 35 až 45 tisíc lidí a vše má prý pod kontrolou. „Na koncertu bude policie, pořadatelé, záchranáři a spousta dalších, kteří budou dohlížet na koncert. Bude také častěji jezdit metro,“ vysvětlil Blesku mluvčí agentury Live Nation.

372912:gallery:true:true

Na Chodově to zatím vypadá, že se nic neděje


Na Chodov jen s doklady

Koncert popové královny má i speciální plán, jak bude prostor vypadat a kdo kde bude moci stát. Pro fanoušky, kteří mají vstupenku za 995 Kč, je připraven vstup od metra C Opatov. Odtud se nejrychleji dostanou ke vstupu na stání. Pro ostatní, s lístky od 1495 Kč a výše, je pak vstup od metra C Chodov. Okolo celého objektu bude zákaz stání lidí, na jehož dodržování bude dbát ochranka. Do okolních ulic bude během koncertu zákaz vjezdu. Obyvatelé, kteří potřebují vjet autem domů, se budou muset prokázat dokladem, zda v místě skutečně bydlí.