Madonna si svou kariéru vystavěla na principu šokovat za každou cenu. Image, kterou však představila v neděli v Londýně, prvoplánovou provokací zřejmě být neměla. Obdivné pohledy se tentokrát nekonaly...

 

Madonna by mohla sloužit jako pomůcka v anatomii
Autor: profimedia.cz

 

Se svým milencem Jesusem Luzem si vyrazila do víru velkoměsta. Fotografové ji zachytili při odchodu z restaurace. Spíš to však vypadalo, jako kdyby právě utekla z výstavy bodies, jakožto jeden z oživlých exponátů.

Jasně, hodiny v posilovně sice skvěle působí na odbourávání tuku a formování postavy, ale! Madonniny svalnaté paže viditelně protkané žílami mluví za vše. Tytam jsou sexy křivky začínající odrzlé zpěvačky.

 

Výstava vypreparovaných lidských těl vzbudila ve světě nevídaný rozruch
Autor: ČTK

Madonna se musí udržovat ve formě kvůli náročnému koncertnímu turné. Jako padesátnice a hlavně jako matka čtyř dětí by však měla dbát na své zdraví.

„Není to přirozené, aby žena měla tak málo podkožního tuku,“ řekla britskému deníku The Sun lékařka Carol Cooper. „Je lepší mít sem tam nějaký ten tukový polštářek, než být jen kost a kůže. Na tuk se vážou důležité hormony, které fungují jako důležitá prevence osteoporózy.“