Vystoupení bývalé princezničky popu mělo být velkolepou událostí. Skončilo to ale trapným fiaskem.

„No to snad ne, ona má o 10 kilo navíc!“ vydechli údivem všichni v sále, když na scénu O2 arény v Berlíně přihopsala neuvěřitelně obtloustlá Britney, spoře oděná jen do blyštivého kompletu spodního prádla, síťovaných punčoch a kozaček, a pak předvedla cosi jako tanec zombie v posledním tažení…

Turné má název Circus a německá média píší, že místo tančící ladné gazely se na pódiu vrtěla spíš mladá hrošice. Svým tanečníkům, kteří jí původně měli dělat "křoví", ale vůbec nestačila. Bylo vidět, že ji pohyb zjevně vyčerpává.

Britney Spears
Autor: YouTube

O Britneyiných problémech s hlídáním váhy se obecně ví, stejně jako o její psychické labilitě. Pokud má v rámci turné problémy, které řeší přejídáním, je otázkou, proč si nenechá změnit nebo upravit kostýmy. Na faldy má samozřejmě právo, ale ukazovat je v těsné podprsence a kalhotkách není k fanouškům úplně fér. Zvlášť, když její živý zpěv rozhodně není to, co by koncertní vystoupení dokázalo povýšit.

371276:gallery:true:true

Chcete slyšet opravdový zpěv Britney bez podpory všech "mašinek"? Podívejte se na video. Je z doby, kdy byla Britney ještě jako laň:

371337:gallery:true:true