Usměvavá krátkovlasá kráska se na odpovědi vrhla s nadšením a byla příjemně překvapená, že jí téměř nechodily žádné sprosté vzkazy. „Asi máte slušně vychované čtenáře,“ vtipkovala Erbová.

369525:gallery:true:true

Nevyhýbala se žádným otázkám. Ani těm, které se týkaly konfliktu mezi ní a jejím manželem na oslavě jejích narozenin. Tam měl podle svědectví personálu klubu Postel dokonce její manžel, hokejista Zdeněk Bahenský, v ranních hodinách po Erbové při žárlivé scéně hodit skleněný džbán a sám se při tom pořezal na ruce.

„Se svým manželem se občas pohádáme. To patří ke vztahům i k manželství. Vy se nehádáte?“ odpověděla modelka na dotaz, zda se opravdu se svým hokejistou pohádala.

Dalším velkým tématem byly samozřejmě psa krásné modelky. „Nejsou přírodní, po porodu jsem podstoupila jejich umělou modelaci. Ale velikost jsem měla před i po operaci stejnou – 70D,“ odtajnila tajemství svého dekoltu.

Nejvíce pak Erbová čtenáře zaskočila, když přiznala, že se dál živí i jako manikérka. „Každou středu bývám v kadeřnictví KO HairGods, jako normální manikérka,“ odpověděla.

Fotogalerie
9 fotografií

Dále také odhalila, že nikdy nezkusila sex se ženou. „Ráda se podívám na krásnou ženskou, ale sex s ženou mně neláká,“ přiznala se Vlaďka, která se už více jak dva roky nejmenuje Erbová. „Od 27. 7. 2007 se jmenuji Vlaďka Bahenská. Protože jsem se vdala. Píše se o mně ale dál jako o Erbové,“ vysvětlila kráska.

Všechny odpovědi Vlaďky Erbové – Bahenské si můžete přečíst zde.