To alespoň tvrdí očití svědci. Vlaďka to ale vidí, nebo alespoň chce vidět, jinak! Jisté je, že v baru Postel se v noci ze soboty na neděli slavilo a pilo. Po půlnoci už byli všichni přítomní do jednoho pod parou. A najednou... Bahenský stojí v kaluži krve! Crčela mu proudem z rozřezané ruky.

„Jdi do pr....! Co blbneš?“ křičela na hokejistu hystericky manželka Erbová a začala se s ním hádat. Potud se výpovědi všech shodují. Proč ale krvácela hokejistovi ruka? Na to už se názory liší.

Fotogalerie
2 fotografie

„Zdeněk uchopil do ruky rozbitou skleničku, která mu praskla v ruce. Lekla jsem se, a tak jsem na něj křičela, ať jde do pr..., ať neblbne. Rána byla dost hluboká, tak odjel na pohotovost. Udělali mu dva stehy a zase se vrátil,“ vysvětluje Erbová.

Svědkové v baru tvrdí ale něco jiného: „Najednou se objevil fotbalista Vladimír Šmicer, Vlaďce gratuloval a políbil ji. V tu chvíli se Bahenskému zatmělo před očima, manželku obvinil z nevěry, hodil po ní skleněný džbán a pořezal se o střepy.“

Existuje i třetí verze, která se zdá nejpravděpodobnější. „Pořezaná ruka tam fakt byla, uklízely se střepy, ale k žádné rvačce nedošlo. O tom bych musel něco vědět, když jsem měl ten den službu,“ řekl Blesku bratr slavného Noida Štěpán Bárta, který v Posteli dělá barmana. Jestli ale Bahenský ze žárlivosti hodil sklo po Erbové a rozmáčkl skleničku, to už se nikdo nedoví.