Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zhubnul neuvěřitelných 182 kg! Začíná mu nový život!

Autor: val - 
13. července 2009
16:46

"Nebyl to už snad ani život, pouze jsem jedl, spal a díval se na TV." David Smith (42) z Arizony byl obrovský, vážil bezmála 300 kg a sotva mohl chodit, ale vlastní vůlí a za pomoci osobního trenéra se postaral o malý zázrak! Zhubnul za 2 roky úctyhodných 182kg!

365070:gallery:true:true

Zní to neskutečně, nevěříte? Tak čtěte dál a koukněte se na video.

David Smith z Phoenixu v Arizoně v sedmnácti nechal školu, protože neměl kamarády, všichni se mu smáli a jeho život postrádal jakýkoliv smysl. Poté neměl práci, věčně byl sám a pouze jedl.

"Nikdy jsem nechodil na veřejnost, lidé na mě zírali a smáli se mi. Když už jsem někam musel jít, bylo to za tmy," uvedl David.

David Smith (42) byl obrovský. Byl doma, jedl, spal a díval se na TV. Vážil téměř 300 kilogramů. David Smith (42) byl obrovský. Byl doma, jedl, spal a díval se na TV. Vážil téměř 300 kilogramů. | Youtube

V roce 2003 pocítil, že už má pouze dvě možnosti, buď se pokusí o zázrak a zhubne nebo také nemusí už dlouho žít.

"Uvědomil jsem si, že musím změnit svůj život. Byla to moje poslední šance, pokud bych to neudělal, skončil bych buď v nemocnici nebo mrtvý."

Kontaktoval místní televizi, aby mu pomohli. Pro ně to byl zajímavý projekt a tak vyslali osobního trenéra Chrise, který si vzal Davida do parády.

Tak takto vypadal David, když zavolal do televize, aby mu pomohli zhubnout. Tak takto vypadal David, když zavolal do televize, aby mu pomohli zhubnout. | Youtube

Stačilo 26 měsíců a spolu s trenérem shodil obdivuhodných 182 kilogramů.

Když vešel do studia televize NBC, byl těžko k poznání. Přišel úplně jiný člověk, muž o kterého by nejedna dívka zatoužila.

"Cítím se neuvěřitelně. Je to nový život," řekl vysmátý David.

Na otázku, co tomu říká, když se podívá na fotky před dvěma lety a nyní, reagoval poměrně pohotově: "Jsem úplně jiná osoba, to už nejsem já."

Před a potom. Neuvěřitelná proměna! Za pouhých 26 měsíců. Před a potom. Neuvěřitelná proměna! Za pouhých 26 měsíců. | Youtube

Jeho osobní trenér Chris netušil, jak by mohl tomuto "monstru" pomoci. "Když jsem ho spatřil poprvé, nemohl jsem se na něj pomalu podívat, nedalo mi to spát, musel jsem o tom stále přemýšlet."

Jak to dokázal?

Chris: "Nejdůležitější bylo, abychom nezačali s nějakou drastickou změnou. Pracoval jsem s ním jako s dítětem, po malých krůčkách. Je to hodně o psychice."

Odstranění kůže

David: "Doteďka jsem měl tři operace, ale stále mě ještě jedna nebo dvě čekají."

Visící kůže půjde pryč. Davida čekají ještě 2 operace. Visící kůže půjde pryč. Davida čekají ještě 2 operace. | Youtube

"S mým osobním trenérem jsme se stali přátelé a dokonce sdílíme jeden dům," dodal hrdina David Smith.

paila ( 15. července 2009 15:51 )

o tom, že trpěl při hubnutí nepochybuju, rozhodně měl pevnou vůli, ale můj obdiv teda nemá, takových zamindrákových trosek, co si jen válí šunky a žerou, chodí po světě stovky. Tenhle se naštěstí vzpamatoval. Pokud by tloustl kvůli nemoci, to by bylo něco jiného, tenhle se podle všeho přežíral dobrovolně

bluesky ( 14. července 2009 22:16 )

Je mu opravdu 32 a ne 42..Koukame se na tuhle show pravidelne.Je to moc mily clovek,ktery se po tom vsem snazi najit si pritelkyni,protoze nikdy zadnou nemel(cemuz se neni co divit)..Obdivuji ho,ze zvladl zhubnout tolik kilo,ale zaroven mi ho neni lito, protoze si za to jak vypadal moh sam.Nebyl nijak nemocny-jen proste strasne moc jedl..Nechapu, proc ho rodice nebo doktori neposlali k psychiatrovi a dietologovi uz kdyz zacinal byt hodne tlusty ve 13 letech a deprese z toho ze se mu deti zacinali posmivat, zajidal jeste vetsim mnozstvim jidla

monjja ( 14. července 2009 12:33 )

Má můj neskonalý obdiv...za tak krátkou dobu takhle moc kilo, klobouk dolů, ten už nikdy nepřibere, po téhle zkušenosti...:o). Je fakt borec, ať si každej myslí co chce, je dobrej a basta!

ornelita ( 14. července 2009 11:10 )

nevik kde jste vzali,ze mu je 42!!!kdyz je mu teprve 32

karlosx4 ( 14. července 2009 10:32 )

Myslíte si že mu je 42 jak je v titulku?????

Zobrazit celou diskusi