Jak bude Karel Gott slavit?

Pondělí 13. července

11:00 - Zúčastní se příprav narozeninové párty v pražském hotelu Ambassador, kterou organizuje jeho mateřská agentura GOJA. Karel především zkontroluje květinovou výzdobu. Od rána se v Ambassadoru chladí pět tisíc lahví toho nejlepšího vína. Karel je totiž velký milovník a znalec vín.

12.00 – Odjede z Ambassadoru na pražské Václavském náměstí do rádia Frekvence 1 ve Wenzigově ulici, kde bude předtáčet narozeninový rozhovor s Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem. V rámci toho dostane od Frekvence 1 velký dar.

13.00 – Vrací se do Ambassadoru, aby stále dohlížel na přípravu večera.

V tomto hotelu oslaví Karel Gott své 70. narozeniny
Autor: archiv, internet,

15:00 - Celé odpoledne obsluha hotelu naváží obří neskladné dary.

16.00 – Odjíždí domů. Ivanka na něj čeká s malou rodinnou večeří na terase jejich vily na Bertramce.

18.00 – Začíná se oblékat a připravovat na svou mega párty. Na večírek ho doprovodí manželka Ivanka a starší dcera Charlotka. Sofie Nelly zůstane doma s chůvou.

364583:gallery:true:true

18:30 - Do Ambassadoru začínají pouštět první hosty. Očekávají se až tři tisíce gratulantů. Party proto bude otevřena o hodinu a půl dřív před začátkem, aby nedošlo k nedůstojným tlačenicím.

20.00 – Gott zahájí narozeninovou párty uvítací řečí. Pak ho čeká asi tříhodinové příjímání gratulací a darů. Přijedou hosté nejenom z Čech, ale i z celé Evropy.

20:00 - 00:00 - V průběhu večera zazpívají Hamleti, Jitka Zelenková spustí jazz z Casablanky a Láďa Kerndl bude swingovat. A protože přítomny budou desítky muzikantů, zpěváků a herců, ten, kdo bude chtít zazpívat nebo něco říct, chopí se mikrofonu.

00:00 - O půlnoci by měl Karel pronést přípitek a zazpívat pouze s pianem Pavla Větrovce svoji nejoblíbenější Když jsem já byl tenkrát kluk s textem Zdeňka Borovce. Kdo oslavenci zazpívá Happy Birthday, je překvapení. Po půlnoci se počítá s diskotékou Pavla Hrdinky a Ambassador je připraven, že oslava potrvá až do kuropění.

Úterý 14. července

cca 3.00 – Odjíždí z Ambassadoru domů. Mistr slíbil, že na párty zůstane až do jejího konce.

18.00 – Na utajeném místě začne čistě rodinná oslava, kterou Gott ke svému jubileu sezval.

20.00 – Na prvním programu České televize začne záznam z galakoncertu k 70. narozeninám Karla Gotta v režii Jiřího Adamce.

Blesk.cz připravuje ze slavnostního večera ONLINE přenos!

Více o slavnostním večeru a životě Karla Gotta čtětě ZDE!

Čtenáři Blesk.cz vzpomínají na Gotta a posílají unikátní fotky. Podívejte se ZDE!