Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Výbuch domu: Jeden mrtvý!

Na Slapech se testovalo, co vydrží hořící budova
Na Slapech se testovalo, co vydrží hořící budova  (Autor: David Malík - ilustrační foto)
Autor: ČTK, šim - 
11. července 2009
22:48

Dvaašedesátiletý muž zemřel v sobotu večer po výbuchu v rodinném domě v Záhorovicích na Uherskohradišťsku. Podle prvotního zjištění explozi mohly způsobit vysoce hořlavé látky.

O výbuchu informovali hasiče sousedé muže ve 21:05. "Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k silnému výbuchu v přízemí rodinného domu," uvedl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček. Doplnil, že smrtelně zraněného muže vytáhl z přízemí domu jeden ze sousedů.

Podle mluvčího uherskohradišťské policie Aleše Mergentala muž zemřel na místě. Policie případ nadále vyšetřuje.

hani ( 12. července 2009 10:03 )

To muze byt nejaky spinavy biznes - vyroba psychotropne latek nebo mel jejich moc. Vim absolutne presne tri takovych pripady. Vybuchy z nic. V Rusku a Ukrajne kazdy tyden takhle vybuchne byt. Estli v panelaky - moc mrtvych. Proc bandity vi za takove a policie ne? To je nemozne! Ne chci vedet! 27 000 deti nemocne na HIV to je mozne v Ukrajine. Vyroba psychotropne latek profesorem mediciny v nem. Bohunice, a pouziti - proc to jsou nemozne? Protoze to Cesko? Proto Vomela, Robek a jeste 40-60 bandito-doktori zabije vas kazdodenne! Proto mate vic nez Ukrajina nemocne na cukrovku, ledviny a psychicky. Neco spatneho mate vic i vy dnes. Zitra ukrajince vymrou - nejsou penize na nemocnice.

Zobrazit celou diskusi