SPECIÁL MICHAEL JACKSON (+50): Vše o jeho životě a smrti..

Téměř 30 minut prý trvalo, než byla zavolána tísňová linka. Důvod? Murray si nemohl vzpomenout, kde je...

Proč se tak dlouho s telefonátem otálelo? Jako důvod americký server Tmz.com cituje právníka Murraye, který uvedl, že si prý kardiolog nemohl vzpomenout na přesnou adresu Jacksonova sídla. Proto ani nevolal ze svého mobilního telefonu a až za půl hodiny vytočil tísňovou linku jeden z Jacksonových zaměstnanců. Kdo to byl, není doposud známo. Bizarní však je, že adresa krále popu patří k jedněm z nejznámějších v zemi!

A jak poslední minuty s Jacksonem popisuje samotný kardiolog? Do jeho pokoje přišel prý zcela náhodou. Zpěvák už ležel na posteli a nedýchal. Doktor nahmatal slabý puls a zahájil oživovací masáž srdce. Zároveň popřel, že by zpěvákovi krátce před smrtí píchnul injekci demerolu. „Nikdy mu ho nepředepsal, nepodal a ani nikdy neviděl, že by si ho zpěvák sám bral,“ tvrdí právník Murraye.

Tři hodiny trval první výslech kardiologa na policii. Byl podezřelý, že Jacksonovi píchl příliš silnou injekci demerolu, která ho mohla zabít. Po druhém výslechu ho policie neshledala vinným a v případu úmrtí krále popu figuruje jako svědek. „Věřím, že někde udělal chybu,“ je přesvědčený Joe Jackson, zpěvákův otec. Rodina proto požádala o druhou pitvu, kterou provedl nezávislý patolog v sobotu.