Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dvojnice Morávkové? Našli jsme ji!

Autor: efk - 
24. června 2009
14:55

Velký lov Blesk.cz na dvojníky celebrit má další vydařený úlovek. Ozvala se nám totiž čtenářka Kristýna Doležalová, kterou si prý lidé často pletou s Danou Morávkovou. Když jsme uviděli její fotky, tak jsme pochopili proč.

Kristýna je na některých fotografiích populární herečce Daně Morávkové podobná skutečně hodně.

Tedy vlastně byla. Od té doby, co má Dana kvůli roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě na hlavě poněkud kontroverzní účes s názvem „oříškový pudlík“, není už podobnost s Kristýnou tak markantní.

Každopádně pokud by tvůrci primáckého seriálu VKV chtěli do děje vrátit mrchu Andreu, kterou hrála právě Morávková, mohla by být Kristýna Doležalová jejich volbou. „Lidé mne opravdu často zastavují a říkají mi, že jsem Daně Morávkové hodně podobná,“ přiznává Kristýna.

Na té je ale přece jen trochu vidět, že není úplnou vrstevnicí populární herečky. Ale i tak je podoba zvláště při některých gestech až zarážející.

Všechny fotky dvojníků najdete ZDE!

Máte i vy ve svém okolí někoho, kdo je kopií slavné osobnosti? Potom nám určitě pošlete mailem jeho fotku a nejlepší dvojníky odměníme.

Fotografie zasílejte na mailovou adresu: online@blesk.cz

sousinka ( 25. června 2009 22:12 )

Asi ste všichni slepý,protože tohle neni jen v těch brejlích!..Ona je fakt dvojnice Dany..A já věřim že ona dosáhne svůj sen a ještě v těch VKV skončí..A já na ní budu moct bejt nehorázně hrdáá..

angel159 ( 25. června 2009 15:13 )

Já jí znám a vím, že tahle holka je fakt v pohodě...takže Kikinko, ty naše FK mediální hvězdo....jsem ráda, že tě znám ) :-* Marcelka

selmusha ( 25. června 2009 12:59 )

Podobná Morávkové může být.....ale které. Té Morávkové ( Daně ) ani trochu. To je úplně stejné jako kdyby řekla, že je celej Kamil Střihavka......třeba. Stejný nesmysl.

vseznalek ( 24. června 2009 15:29 )

noo a ještě musíš roztáhnout nohy, protože bez toho se do "Třesku" nedostaneš.Takže, není to jen o brejlích. Dívej se pozorně

lizliz ( 24. června 2009 15:10 )

Tak já si dám taky hranatý brejle a budu tim pádem Dana Morávková. Ode dneška jsou všichni s hranatejma brejlema Dana Morávková asi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa