Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obama v televizním přenosu zabil otravnou mouchu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, pal - 
17. června 2009
14:17

VIDEO: Americký prezident Barack Obama v úterý předvedl svůj talent, když velmi rychle a přesně zlikvidoval mouchu, která ho otravovala při rozhovoru pro televizní stanici CNBC.

"Vypadni," vyzval nejprve mouchu, která mu létala kolem obličeje. Moucha nedbala a sedla mu na ruku, což se jí stalo osudným - Obama ji na první pokus druhou rukou připlácl.

"Kde jsme to byli?" zeptal se potom novináře, který s ním rozhovor vedl. Ještě se ale stačil pochválit slovy "To bylo docela dobré, ne?" a navést kameramana na místo, kde moucha ležela, aby mohla být zvěčněna jako patrně první moucha zabitá prezidentem před televizními kamerami.

mandat ( 19. června 2009 23:35 )

K teto akci s mouchou se ozvali ochranci zvirat a kritizuji Obamu.V Americe asi nemaji n ic lepsiho k reseni,nez takovou pitomost !!!!

mandat ( 19. června 2009 23:33 )

Diana byla typicka anglicka krava.Inteligentni urcite nebyla,udelala zakladni skolu s odrenyma usima a na stredni skole/dostala se tam zahadnym zpusobem/neudelala ani zkousky k maturite,pak to vzdala a vypadla ze skoly.... Obama je studovany clovek a je uplne normalni chlap.Ten reflex k zabiti mouchy ma urcite v genech.Jsou africke kmeny,ktere chytaji hmyz a jedi jako pochoutku...

bububu1 ( 19. června 2009 08:23 )

jen jestli se v něm všichni nepletou.......

paila ( 18. června 2009 18:10 )

No bóže, tak zapleštil mouchu v přímém přenose a co mám být??? Raději piště ověřené podrobnosti o jeho politických rozhodnutí, ať víme, jak se zachovat. Je sice sympatický, přirozený a napůl černoch, což mu paradoxně pomohlo ke zvolení, ale taky už stačil za tu krátkou chvilku, co je prezidentem udělat hodně chyb. Doufám, že má v sobě víc než jen tu přirozenost - na jeho ( + jeho týmu ) chybném rozhodnutí bohužel může doplatit celý svět.

hani ( 18. června 2009 16:15 )

Ano, moucha trochu mutant - pomalu leta. Leniva jako ukrajince. Dobre ze jeste maji mouch. Cinane ne maji vcel, neni komu letat na zahradach. Moc preji panu Obame pres 5 roku byt stejnym jako hned. Mit stejne oddanu manzelku. Nikoho ne zradit. A bit ne jenom mouch.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa