Slib plní. Na nedělní konkurz si pozval padesát lidí, dalších čtyřicet dorazí v pondělí.

Na Děti ráje probíhají konkurzy už podruhé. Před třemi lety se jich zúčastnila mj. i Michaela Ochotská či Kateřina Hrachovcová. Tehdejší projekt zůstal u ledu, nově vzkříšenému dílu ale řada zpěváků opět uvěřila. Mezi prvními dorazily na konkurz, který vedl budoucí režisér Petr Novotný, čerstvě vdaná paní Michaela Dolinová či hvězdička seriálu Ulice Patricie Solaříková.

Blesk už zná i jméno prvního interpreta, který postupuje do dalšího kola – Objev roku z Českého slavíka Pepa Vágner. „Ostatní budeme oslovovat až později, ale on jede na dovolenou, tak mu byl postup do druhého kola oznámen rovnou s tím, že se ale zadané písničky musí naučit přes noc,“ řekla Blesku mluvčí muzikálu Kristýna Horáčková.

Druhé kolo konkurzů proběhne příští víkend, ale ty neznámější tváře českého showbyznysu se na něm neobjeví. „Jednáme s nimi individuálně, a dokud nebude vše jasné, jejich jména nechceme prozradit,“ dodala Horáčková. Jediným jménem, jímž tak zatím mohou disponovat v rámci reklamy na Děti ráje, je stále Iveta Bartošová.