Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skočil z okna, ale přistál na telefonním drátě

Autor: INT, so - 
10. června 2009
05:00

Je sice úplně nahý, ale na nějakou dobu teď bude mít kabát – ušitý z ostudy. Číňana Park Hsiao z Šanghaje opustila jeho drahá. Poněkud nešikovný »Romeo« se s takovou potupnou životní prohrou nechtěl smířit. Chtěl se zabít.

»Na Adama« skočil z okna... Ale ouha!

Zhrzený muž nejprve zcela nahý vtrhnul do bytu přítelkyně a tam si chtěl před objektem své lásky podřezat žíly na obou rukou. To se mu ovšem nepovedlo, a tak v zahanbení vyskočil z okna. Před dopadem na tvrdý beton ho ale zachránilo telefonní vedení pod oknem jeho milované.

Park Hsiao tak zůstal namotaný v drátech ve výšce nad chodníkem a pod ním se ihned začaly sbíhat davy, které si chtěly nahého nešťastníka prohlédnout. Policie a záchranáři přijeli až po notné chvilce. Park Hsiao skončil v nemocnici, a až mu vyléčí jeho zranění a vrátí se domů, bude muset kvůli ostudě chodit pořádných pár týdnů kanály...

paila ( 10. června 2009 14:53 )

lidé se rozchází dnes a denně a většina průměrných lidí se nepotřebuje zviditelňovat pokusem o sebevraždu, případně podařenou sebevraždou anebo svou / svého bývalého citově vydírat. Smutné to je a zároveň i velmi ubohé, každopádně mu přeju, aby se z toho brzy dostat.

saxana ( 10. června 2009 12:16 )

chudák kluk,jak může někdo napsat,že si ušil z ostudy kabát Jedině stejný hovado jako jsou ti co se tam shromáždili.

saryk ( 10. června 2009 06:41 )

co vic k tomu rict....

Zobrazit celou diskusi