Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubek utekl, vejce letělo na Falbra

falbr a paroubek
falbr a paroubek  (Autor: Blesk.cz)
Autor: ČTK, jos, Karolina Brožová - 
27. května 2009
13:30

VIDEO: I pražské mítinky ČSSD se nesly v duchu vaječné kanonády. Terčem se tentokrát stal bývalý odborový předák Richard Falbr a Jiří Havel. Stranický šéf Jiří Paroubek se vajec bál a na akce vůbec nedorazil.

 

Šéf ČSSD Jiří Paroubek se nezúčastnil tří ze čtyř předvolebních mítinků, které dnes sociální demokraté v Praze pořádají. Fantomas v Holešovicích a vrhači vajec na Pankráci na šéfa ČSSD tedy čekli marně!

Původně předseda strany avizoval svou účast na všech čtyřech pražských akcích, vystoupí ale až na odpoledním otevření volebního stanu ČSSD na pěší zóně na Andělu.

Důvody, které šéfa ČSSD k jeho rozhodnutí vedly, jeho mluvčí neupřesnil. Podle všeho se ale šéf ČSSD již nechce nechat zašpinit vajíčky, která na něj lítají v poslední době téměř v každém městě, kam zavítá.

342773:gallery:true:true

Na začátek prvního středečního mítinku sociálních demokratů v tržnici v Holešovicích nedorazil ani lídr kandidátky do Evropského parlamentu Jiří Havel, který měl na stejnou dobu naplánovanou tiskovou konferenci v Lidovém domě. ČSSD tak zastupoval druhý muž kandidátky, europoslanec Richard Falbr.

Na mítinku se znovu objevili Paroubkovi odpůrci s krabicemi vajec a s transparenty proti ČSSD. Kromě slovních střetů s některými příznivci sociálních demokratů ale mítink žádné incidenty neprovázely.

Ostřejší střet by ale na Paroubka čekal asi na Pankráci. Tam z davu směrem k Falbrovi vylétla dvě vejce, cíl ale nezasáhla. Vrhači zmizeli v davu...

Jiří Paroubek Jiří Paroubek | Infografika Blesk

ermino ( 27. května 2009 19:39 )

Novináře, který hodil boty na masové vraha, zmasakrovali a je ve vězení. Tyhle zmanipulované slepičí mozky, které házejí vajíčka , náš zaprodaný tisk pomalu oslavuje.

hani ( 27. května 2009 16:08 )

Socaky musi reknut - nikdy ne budeme spolupracevat z bandito-odesaky. NIKDY. Zacneme vysetrovani zlocinu topolu, langeru a tak dal. Ne budou ve veznice sedet nevinne. Hned jsou jeste hurs zlocyny proti nevinne nez pri komunistach. Proto nikdo ne rika. Socaky chteji vsechno zatlacit. Jsou spoluodpovedne. V Cesku pouziva jako pri Staline psychotropna zbran. Jako socaky tak i odesaky. Zitra mohou zabijet i vas, ne jenom bezbranne lide v nem. Bohunice. Zlociny musi byt potrestane. Jinak zabijaky zautoci znov a znov. A Paroubek bude nevinny hlupaty zabak-zajicek-mutant. A vsechne jsou spokojene. V Rusku a Ukrajne otevrene mluvi pro geny-mutanty. Jenom spatne vi jake to jsou zlo pro proste lide a chude zemi. To jsou genetycka smrt jako v koncentrakach. Pomalu. Ne jako zidu. POMALU

kukuku ( 27. května 2009 15:45 )

Hlasy normálních lidí to nepřinese, podle Tvého příspěvku je Tvůj hlas pro ČSSD jistý.

palko1961 ( 27. května 2009 14:58 )

fotrovi je pro joela

palko1961 ( 27. května 2009 14:53 )

by ale musel vyset tvuj fotr! A bez si udelat domaci ulohy at zase nedostanes petku z dejepisu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa