Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Posílejte své fotografie bouřky, nejlepší odměníme

V Přerově se jedinečný záběr povedl Davidu Karafovi
V Přerově se jedinečný záběr povedl Davidu Karafovi  (Autor: Foto Blesk - David Karafa (čtenář))
Autor: rvs - 
26. května 2009
20:12

Jarní tropická vedra vystřídaly vichřice, průtrže mračen a krupobití. Extrémní počasí se žene Českem a kosí všechno, co mu stojí v cestě! Blesk.cz teď vybírá nejdramatičtější fotku nebo video bouřky.

Podívejte se na velkou fotogalerie záběrů, které zatím čtenáři Blesk.cz poslali. Pokud se vám úterní bouřku podařilo vyfotit, mohou být mezi nimi i ty vaše!

 

Blesk.cz vyhlašuje soutěž o nejdramatičtější fotografii a video bouřky! Podařilo se vám vyfotit dramatická mračna, krupobití nebo katastrofické pozůstatky řádění vichřice? Pochlubte se a pošlete nám ji na online@ringier.cz. Připište své jméno a telefonní číslo.

Fotografie posílejte do 29.5. 2009 do 9,00 hodin, potom je vyhodnotíme a vyhlásíme vítěze.

Vítěznou fotku, která bude uveřejněna v tištěném Blesku, i nejlepší video, které umístíme jako VIDEO DNE na Blesk.cz, odměníme padesáti DVD z edice Blesku!

Osádka vozu, na který se na Pardubicku zřítil mohutný strom, měla štěstí. Dvě děti i s rodiči vyvázy bez zranění Osádka vozu, na který se na Pardubicku zřítil mohutný strom, měla štěstí. Dvě děti i s rodiči vyvázy bez zranění | ČTK

gogo ( 26. května 2009 22:17 )

Jo jo, už je to tak vážená a milá mladá paní... A bude ještě hůře .... Ale mohu Vás ujistit, že ve středověku to bylo ještě horší... K drsnosti té doby se zatím propracováváme ... Ale věřím, že až se opět (na přání lidu) zavedou popravy a středověká mučení, budou mít programy vysílající reportáže z těchto událostí nejvyšší sledovanost... Ovšem upalovat se již bude jen na propan butanu. Jinak by strana zelených ostře protestovala !!

gogo ( 26. května 2009 22:11 )

bude pozůstalým Bleskem předána mimořádná prémie v podobě ročního předplatného Blesku !

panalev ( 26. května 2009 22:01 )

To jako vážně nebo už jsme opravdu tak zvrácení, že si libujeme a soutěžíme v nejdrastičtějších fotkách nebo co tam má být? Jako kolik lidí to zabije, přizabije, kde je víc škod, ten vyhrává?

Zobrazit celou diskusi