Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přední katolický kněz se na pláži muchloval se ženou

Autor: INT, šim - 
10. května 2009
18:07

Jeden z nejznámějších katolických knězů americko-hispánského světa, kterému mnoho lidí neřekne jinak než Otec Alberto, čelí skandálu. Alberto Cutie celibát zjevně moc neřeší. Byl totiž přistižen, jak se na pláži vášnivě objímá se ženou.

Pohledný kněz s portorikánskými kořeny Alberto Cutie (39) čelí sexuálnímu skandálu. Reportéři mexického magazínu TVnotas ho přistihli v choulostivé situaci. Na pláži v Miami vřele relaxoval s pohlednou brunetkou. Na tom by nic nebylo, kdyby se ovšem nejednalo o katolického kněze, jejichž povinností je dodržovat celibát. Pastorovy nenechavé ruce znalecky obdivovaly pozadí jeho společnice a došlo dokonce i na polibky.

Skandál rozdělil katolíky na dva tábory. Ti ortodoxnější ho odsuzují, od druhých se na jeho adresu scházejí slova podpory a porozumění. „Je to také jenom člověk,“ řekl v reakci na peprné snímky mladého kněze jeden z farníků.

Po zveřejnění usvědčujících fotek se Alberto veřejně omluvil. Jeho církevní nadřízení ho po zhlédnutí oněch 25 fotografiích odvolali z čela miamské arcidiecéze. Má také zakázáno sloužit mše.

„Jsem hluboce zarmoucen nepříznivými událostmi okolo Otce Alberta. Navzdory dobré práci, kterou odvedl a odvádí, mu ale jeho skutek nemůže být prominut. Prosím všechny, aby se za něj modlili,“ reagoval na skandál miamský arcibiskup reverend John C. Favalora

Otce Alberta znají katolíci v Severní i Latinské Americe. Vystupuje v televizi a rádiu, má vlastní talkshow.

djaba ( 11. května 2009 21:13 )

Upálit ho hříšníka.

nemo ( 10. května 2009 00:11 )

Sexualni pud je cloveku vlastni od jeho narozeni. Je chvalyhodne, ze tento pohledny mlady muz je uspokojuje naprosto prirozenym zpusobem. Za pohorseni by to stalo leda v pripade, ze by se nachazel ve zminene situaci s muzem, nebo si tuto svoji prirozenou potrebu uspokojoval jinym zvracenym zpusobem.Zajimave je, ze kdyz se knez liba s zenou, je to skandal. Alle kdyz je pedofilni, homosexualni, ci projevuje nejaky jiny druh zvracenosti, tak je to v poradku, jenom se to nesmi dostat na verejnost.Slovy Bible - svymi usty prohlasuji, ze boha znaji, ale svymi skutky to popiraji!!!

kecalistka ( 9. května 2009 23:23 )

No nevim, na té fotce při těch "nepříznivých událostech" moc nezadaně nevypadá. Ale aspoň je to ženská

miriam ( 9. května 2009 22:16 )

a navíc nezadanej

james ( 9. května 2009 19:32 )

Opak by byl hřích. Je vidět, že tenhle Padre je normální chlap.

Zobrazit celou diskusi