Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kněz zpronevěřil přes milión dolarů kvůli gay milencům!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Shutterstock)
Autor: mivr - 
10. července 2010
21:18

Kněz Kevin J. Gray (64) z Connecticutu kázal křesťanské hodnoty, ale sám se jimi neřídil. Z miliardy dolarů, kterou dostal pro svou farnost, si uzmul přes jeden milón. Za co ho utratil? Vydržoval si milence!

Kněz si z miliardy dolarů, které dostal od svých věřících, "ulil" 1,3 miliónu dolarů (přibližně 29 milónů korun). Peníze utrácel mimo jiné za prostituty.

Drahé oblečení, bary a náročný přítel

Duchovní nešetřil ani na svém šatníku a kupoval si obleky od známé značky Armani. Dále měl rád gay bary, kde tanečníkům rád strkal velké sumy peněz za spodní prádlo.

Také si vydržoval mladého milence. Chlapec studoval na prestižní Harvardské univerzitě. Během své duchovní éry mu koupil piano, hodiny klavíru, psy a možná byl i štědřejší.


Knězem se stát nechtěl...

"Hrozné podmínky ve farnosti Waterbury, kde jsem vyrůstal, mě přinutily nenávidět církev," řekl policistům v rámci vyšetřování obžalovaný kněz. Když ho jako mladého muže donutili vystudovat tento obor, jeho odpor údajně ještě vzrostl.

"Než začalo vyšetřování, měl na farnosti excelentní reputaci. Život, který vedl v New Yorku, byl úplně odlišný od toho, který viděly jeho ovečky ve Waterbury. Je to jasný příklad člověka, který vedl dvojí život," uvedl vyšetřovatel Christopher Corbett.

(zdroj: Čas.sk)

hacker007 ( 10. července 2010 22:45 )

V pekle už se třesou na jeho prdélku,bude to bolet

bosomfriend ( 10. července 2010 22:02 )

cítkrvní majetek jde do trilionů , tak si to můžou dovolit to odepsat. V base si zase jeho bude někdo vydržovat. Hold, každý chvilku nastaví prdýlku.

Zobrazit celou diskusi