„Věřím, že to dotáhnu do konce. V zájmu naší dcery Petry se na to nemůžu vykašlat,“ svěřila Blesku Ulla, která žije střídavě v Itálii a v Česku. Diváci si ji pamatují hlavně z filmů Fešák Hubert, Křehké vztahy a Řetěz.

Hapka se s Keslerovou oženil v roce 1981 a rok nato se jim narodila Petra (26). Předmanželskou smlouvu neuzavřeli.

Ulla v 70. a 80. letech hodně točila. Kromě již zmíněných snímků hrála například sexy skladnici ve filmu Vítr v kapse, objevila se v Perinbabě a ve filmech Skalpel, prosím, Anděl s ďáblem v těle a Anděl svádí ďábla.

„Dobře jsem vydělávala,“ okomentovala situaci Ulla. „Možná proto mi manžel nedával vůbec žádné peníze na dítě. Začal na Petru platit, až když jí bylo čtrnáct,“ dodala herečka.

Fotogalerie
2 fotografie

Rozváděla se po šestnácti letech a od exmanžela nedostala vůbec nic. „Myslím, že bývalé ženě nic nedlužím,“ bránil se skladatel s tím, že si prý za celou dobu manželství vůbec nic nového nepořídili.

„Můžu vás ujistit, že mu pokoj nedám. Ještě před rozvodem vyměnil zámek u bytu a nepustil mě tam,“ svěřila Ulla, která už ani nepočítá, kolik stání u soudu zažila. „Jde mi jen o to, aby dcera dostala, co jí po mně právem patří,“ dodala.

Podle informací Blesku jde přibližně o 2,5 milionu korun. „Já peníze nemám,“ tvrdí ovšem Hapka, takže konce soudních tahanic jsou pořád v nedohlednu.