Herečka a bývalá manželka Ulla Keslerová se s Hapkou totiž několik let soudí o 2,5 milionu korun. „Jsem Keslerová. A dál to neřešte,“ požádala lakonicky Petra. Otce Hapku na první vystoupení nepozvala.

Petra zpívala anglicky a sklidila velký potlesk. V hledišti klubu České televize na Kavčích horách usedla i režisérka a autorka komedie století S tebou mě baví svět Marie Poledňáková. Jen Petr Hapka tam nebyl. „Pozvala jsem maminku, tím to končí. Nechci o tom dál mluvit,“ bránila se Petra dalším otázkám.

S Hapkou se soudí o miliony

„Ona se chce prosadit sama, nikdy tátu o nic nežádala,“ řekla Blesku blízká přítelkyně rodiny. Jak Blesk psal, její matka Ulla se s exmanželem Hapkou soudí už deset let kvůli majetkovému vyrovnání. Zatím poslední stání bylo loni. Herečka, kterou znají diváci z často reprízovaných filmů Křehké vztahy, Fešák Hubert a Řetěz požaduje dva a půl milionu korun. Proto Petra neměla na svém prvním koncertu oba rodiče.

„Už tak máme dost problémů,“ prozradila Blesku matka Ulla, která přiznala, že i cesta do Česka byla dramatická: „Uvízly jsme hned u Florencie, a kvůli sněhu jsme dorazily do Prahy o den později,“ dodala. Petra dostala cestu do Prahy jako vánoční dárek za úspěšně dokončená studia vysoké školy v Římě.

Fotogalerie
1 fotografie