Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hlasovali pro zákon, dostali náhubek!

Poslanec Boris Šťastný dostal náhubek
Poslanec Boris Šťastný dostal náhubek  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: bel - 
30. dubna 2009
06:30

Do boje proti náhubkovému zákonu vyrazila po senátorech a skupině poslanců i strana Věci veřejné. Poslanci, kteří pro zákon zvedli ruku, dostali od zástupců strany psí náhubky.

Hlasovali jste pro náhubkový zákon? Před jednoduchou otázkou se včera někteří poslanci snažili co nejrychleji zmizet. Byl mezi nimi i odstupující ministr vnitra Ivan Langer (ODS): „Žádný takový zákon neznám!“

Zcela ve svém stylu zapomínání na prodané akcie či zaplacené milionové výlety, se zachoval i exministr dopravy Aleš Řebíček (ODS). „Už si nepamatuju, jak jsem hlasoval,“ řekl jen. Strana Věci veřejné plánuje z případných platů europoslanců přispívat na Fond pomoci novinářům, kteří byli podle náhubkového zákona postiženi.

alois35 ( 30. dubna 2009 10:14 )

to teda jo, taky sem rád, snad takových akcí budou mít víc

siroky11 ( 30. dubna 2009 06:47 )

Je to hezké, že tato strana obdarovala ty "hlupáky,které si ještě platíme" náhubky! Já bych jim ale nasadil elektrické obojky, pro neposlušné psy. Vždy, když by zase vymysleli, takovou hovadinu, jakou náhubkový zákon je, vyslal bych jim takovou "šlehu" do palice a třeba by se jim v těch v makovicích i rozsvítilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa