Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Lovci urval medvěd grizzly nos, znovu mu roste na ruce

Autor: shp - 
30. listopadu 2017
20:58

Americký lovec Lee Brooke (60) z Pensylvánie doplatil na svou zálibu v zabíjení zvířat. Loni v říjnu ho při lovu ve Wyomingu překvapil medvěd grizzly, který mu urval rty i nos. I když je nyní Lee znetvořen, svítá se mu na lepší časy. Nos mu lékaři znovu přišijí.

Poté, co byl Lee převezen do nemocnice, se jeho švagr vrátil na místo krvavého konfliktu a utržený nos našel. Lékaři ho přišili k lovcově ruce, aby v něm buňky nezemřely a poškozená tkáň mohla dorůst.

Je to úžasný proces,“ uvedl sám Lee v pořadu Today Morning. Dodal, že tkáň skutečně dorůstá a že může být rád, že je vůbec naživu. Přesto s lovem nepřestal a ani se zabíjení zvířat pověsit na hřebík rozhodně nenechá.

Přišili mi nos druhý den. Použili pijavice, aby neodumřel. Nepodařilo se ho zachovat celý, ale mají dostatek, s čím pracovat. Potrvá rok nebo dva, než ho přišijí zpět,“ popisuje celý proces Lee. I když se v televizi neubránil slzám, snaží se být optimista.

Můj ret je pryč, takže jsem přišel o knírek. Moje levá nozdra je pryč. Budu potřebovat ještě rok operací,“ uzavřel. Mnoho odpůrců lovu však poukazuje na to, že si Lee může za své zranění sám. Kdyby prý zůstal doma, nic by se mu nestalo.

Podívejte se na napadení muže medvědem v Kladně:

jasnovidec01 ( 30. listopadu 2017 21:13 )

Měla ho ta zvířata rozsápat,pak by už nepotřeboval nic přišívat,člověk je nejhorší zvíře na světě,zabíjí pro potěchu hnus

Zobrazit celou diskusi