Oldřich Burda (43), který se s ním střídal, zůstává. Bude ale pouze zaskakovat ve chvílích, kdy noví moderátoři Tomáš Matuška (37) a Romana Goščíková (31) budou nemocní nebo na dovolené.

Je mi líto, novým kolegům přeji hodně úspěchů a zdaru,“ řekl odcházející Vladimír Vlach, který nicméně v médiích dál zůstává.

Moderátoři Vlach s Burdou se obávali o svá místa už delší dobu. Začátkem listopadu mluvčí Sazky oznámil, že Sazka chystá nové losovací pořady, na jejichž moderátory vypsali konkurz.

Vlach se ale určitě neztratí. Díky profesionálnímu hlasu a vystupování moderuje řadu akcí a také pořady v rádiu. „Bez práce nebudu. Ale to víte, když něco končí po osmnácti letech, tak to bolí,“ dodal Vlach.

Podle informací Blesk.cz je Oldřich Burda, který na postu moderátora losování sázkových herec zůstává, z celé situace velmi rozladěný. Pozice tzv. »záskokáře« ho moc netěší. Uvědomuje si totiž, že je odstavený na druhou kolej. Práce má ale mimo Sazku dost. Moderuje totiž v Českém rozhlase Regina, živí se také jako dýdžej a uvádí řadu společenských akcí.